Foto ter illustratie
Foto ter illustratie Kansspelen

Online pokerkampioenschap voor inwoners Hoogland

16 maart 2021 om 10:30 Overig

AMERSFOORT Het Open Nederlands Kampioenschap Poker houdt op 6 april een online voorronde voor de inwoners van Hoogland en omgeving. Verspreid over het land worden er in totaal 200 voorrondes gespeeld met als ultieme doel het halen van de landelijke finale. Het kampioenschap wordt gespeeld via een gratis mobiele app en begint om 19.30 uur.

Het online pokerkampioenschap van Hoogland is een voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. In de online voorronde, kunnen deelnemers strijden om een plek te krijgen in de halve finales. Ze strijden daar tegen andere halve finalisten om een plaats te bemachtigen in de finale van het ONK Poker, om uiteindelijk een kans te wagen om ‘Pokerkampioen van Nederland 20/21’ te worden.

De winnaar van de online voorronde krijgt de titel ‘Online Pokerkampioen van Hoogland 20/21’ en gaat met een trofee naar huis. Daarnaast kwalificeert diegene zich voor de landelijke halve finales.

Zowel de halve finale als de finale van het ONK Poker zullen in de zomer van 2021 live worden gespeeld aan echte pokertafels. Wie een kans wil wagen, kan zich aanmelden via de site. Inschrijven kost €7,50.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie