Afbeelding
Racing Passion Photography

Het gaat beginnen voor Vasco van der Valk

5 juli 2020 om 16:53 Overig

AMERSFOORT Het gaat zaterdag 11 juli dan echt beginnen voor de Amersfoortse motorcoureur Vasco van der Valk. De coureur van Druijff Racing Kawasaki staat dan op het TT Circuit in Assen aan de start voor de eerste race van de ONK SuperCup 1000 klasse van de OW Cup. Van der Valk is er klaar voor en kan niet wachten om met zijn Kawasaki ZX-10R er een sterke seizoensopener van te maken.

Nadat Druijff Racing Kawasaki begin maart al de eerste test in Spanje heeft afgewerkt, gaat het dan zaterdag 11 juli voor het eerst om de punten. Het wordt gelijk een druk programma voor Druijff Racing Kawasaki, want een week later (zaterdag 18 juli) staan er dubbele wedstrijden op het programma. Binnen acht dagen worden dus de eerste drie races van het seizoen verreden.

De laatste tests in Assen verliepen uitstekend. Voor Vasco van der Valk is het zijn debuutjaar in de Superbike klasse, maar hij maakt ook snel en veel progressie. ,,Ik heb er veel zin in! Het is natuurlijk wel spannend om mijn eerste race op een Superbike te rijden. Ik hoop in het weekend veel progressie te kunnen boeken. Dat is tevens het hoofddoel van dit seizoen”, aldus Van der Valk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie