De Marathon Amersfoort in 2019.
De Marathon Amersfoort in 2019. Rinus van Denderen

Inschrijven voor tiende marathon in 2021 kan vanaf 1 november

8 juni 2020 om 12:14 Overig

AMERSFOORT Inschrijven voor de Marathon Amersfoort van 2021 kan vanaf 1 november. De Marathon Amersfoort dit jaar niet door. Omdat verplaatsen naar het najaar nog te veel onzekerheden geeft, heeft de organisatie besloten deze tiende editie van Amersfoorts grootste sportevenement te verplaatsen naar volgend jaar, zondag 13 juni. 

Hardlopers en wandelaars die zich al hadden ingeschreven krijgen hun inschrijfgeld komende week teruggestort. ,,Dit besluit konden wij nemen mede dankzij de hulp van onze sponsoren en de medewerking van de gemeente Amersfoort."

GRATIS STARTNUMMERS Voor onze tiende editie maken deelnemers kan op een gratis startnummer. Een selfie of foto van een sportieve activiteit op zondag 14 juni is daarvoor nodig. Het mag hardlopen of wandelen zijn, maar ook suppen, klimmen, zwemmen, fietsen, roeien, voetballen, tennissen, boogschieten. 

De foto met een korte tekst moet op een Facebookpagina, Twitter of Instagramaccount worden geplaatst met de hashtag #MarathonAmersfoort2021 én gemaild worden naar info@marathonamersfoort.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie