Vacatures vrijwilligers Indebuurt033

30 november 2021 om 13:44

AMERSFOORT Indebuurt033 zoekt vrijwilligers voor de volgende functies:


Chauffeurs en Matchmakers Als matchmaker voor de burenvervoerservice ANWB AutoMaatje, koppel je bewoners aan chauffeurs, voor verschillende wijken in Amersfoort. Als chauffeur help je minder mobiele wijkgenoten door ze met je eigen auto, tegen een vergoeding, ergens naar toe te brengen of op te halen (Vacature V2893 en V2779).
Administratief medewerker bij PlusBus033 Ben je goed in werken met computerprogramma's en sta je met gemak mensen telefonisch te woord? Op het kantoor in Kattenbroek organiseer je samen met een enthousiast kantoorteam uitjes voor oudere inwoners van Amersfoort (Vacature V3193).
Bezoeker Een gepensioneerd slager (85) kan zich nog behoorlijk vermaken, maar te veel alleen zijn is niet goed voor hem. Zeker niet omdat hij wat vergeetachtig wordt. Hij zou graag bezoek krijgen van een wat jonger persoon (M/V) om over van alles en nog wat te praten en/of een stukje te wandelen (Vacature V3188).
Vrijwilliger Boekenkar Met de boekenkar breng je boeken naar de bewoners van Verpleeghuis De Lichtenberg. Het heeft naast de praktische kant ook een hele sociale functie: de bewoners vinden het fijn om samen een boek uit te kiezen (Vacature V3197).
Postmaatje Juanita (83) is een vlotte dame die veel gedaan heeft en hier enthousiast over kan vertellen. Ze was docente Spaans, dus ook voor een Spaanse babbel zit je bij haar goed. Haar zicht is verminderd en ze zoekt iemand die haar helpt met het doornemen van de post en daarnaast in is voor een gezellig praatje binnen of buitenshuis (Vacature V3203).
Steentje bijdragen aan milieu In Kringloopwinkel Acht+ Meerwarenhuis zijn er verschillende werkzaamheden zoals goederen halen en brengen met de vrachtwagen, sorteren van goederen, spullen repareren, inrichting van de winkel, of de kassa bemensen. Ze matchen jouw interesse aan werkzaamheden die daarbij passen (Vacature V3185).


Interesse in één van deze functies of ander vrijwilligerswerk? Ga naar de Vrijwilligersvacaturebank via: vrijwilligers.indebuurt033.nl.
Wil jij kijken wat bij je past en je laten informeren? Maak dan een afspraak bij een Informatiewinkel. Kijk voor locaties en openingstijden op: www.indebuurt033.nl/informatiewinkels. De coronaregels worden in acht genomen.