Vacatures vrijwilligers Indebuurt033

16 november 2021 om 09:16

AMERSFOORT 2021 is Jaar van de Vrijwilliger en november heeft thema ‘Jeugd'. Daarom zoekt Indebuurt033 vrijwilligers voor de volgende functies:

Huiswerkbegeleider Helpen met lezen, woordenschat, verhaaltjessommen en wereldoriëntatie. De kinderen die bij Entree komen hebben vaak het Nederlands niet als moedertaal. Help jij de kinderen om vorderingen te maken en zelfvertrouwen op te bouwen? (Vacature V1831)
Vriendengroep Een groep van acht jonge mensen met een licht verstandelijke beperking en/of autisme is op zoek naar iemand die hen kan helpen om maandelijks samen te komen. Samen kunnen jullie spelletjes doen, koken of met de groep naar de film. Op deze manier bouwen ze een sociaal netwerk op (Vacature V3172).
Scooters klussen In De Cromwijk wonen acht jongeren in twee woningen in de Amersfoortse wijk Schothorst. De meeste jongeren op De Cromwijk hebben een scooter en houden ervan om hier aan te sleutelen. Hoe vaker ze hiermee bezig zijn hoe meer ze er verstand van krijgen. Heb jij ervaring en kennis van scooters opknappen en vooral een groot hart voor jongeren? Dan zoeken we jou (Vacature V3035).
Helpen bij vakantiekamp Y Camps organiseert samen met de Diabetesvereniging NL vakantiekampen voor kinderen met diabetes. We zijn op zoek naar vrijwilligers vanaf achttien jaar, die samen deze kinderen een vakantie willen bieden (Vacature V2688).
Ervaringsmaatje Ben jij opgegroeid met een ziek, beperkt, verslaafd gezinslid? En wil je die ervaringen inzetten als vrijwilliger? Dan zoeken we jou. Als maatje kan je echt het verschil maken voor kinderen die nu in die situatie zitten (Vacature V2455).

Interesse in één van deze functies of ander vrijwilligerswerk? Ga naar de Vrijwilligersvacaturebank, via https://vrijwilligers.indebuurt033.nl. Wil jij kijken wat bij je past en je laten informeren? Maak dan een afspraak bij een Informatiewinkel. Kijk voor locaties en openingstijden op: www.indebuurt033.nl/informatiewinkels.
De coronaregels worden in acht genomen.