Afbeelding
MARK ENGELEN

Het Oog van de Storm in Flint

16 november 2021 om 12:03

FLINT Op het moment is Florian Zeller is een van de meest gespeelde toneelauteurs. Na de successen van ‘De Vader’ en de komische voorstelling ‘De Waarheid’ zet een geweldige cast met Hans Croiset, Anne-Wil Blankers en Johanna ter Steege opnieuw een toneelstuk van dit Parijse wonderkind op de planken.

In ‘Het Oog van de Storm’ wordt er kennis gemaakt met André en Madeleine. Ze zijn al meer dan vijftig jaar gelukkig getrouwd. André was ooit een succesvol schrijver, maar de laatste tijd is hij vergeetachtig en verward. Madeleine is een sterke vrouw die altijd de steun en toeverlaat is geweest van haar man. Hun dochters Anne en Elise komen een weekend naar het ouderlijk huis om op verzoek van Andre’s uitgever zijn papieren te sorteren. Maar de dingen voelen anders dan normaal. Er gebeuren vreemde dingen en alles wijst erop dat er een groot gemis te betreuren is. Maar wie is er overleden? 


‘Het Oog van de Storm is op zondag 21 november te zien in Flint. Kaarten via www.flint.nl of telefonisch via de kassa op 033 4229 229.