Vacatures vrijwilligers Indebuurt033

8 november 2021 om 13:00

AMERSFOORT Indebuurt033 zoekt vrijwilligers voor de volgende functies:

Opgroeien met gescheiden ouders Een jongen van negen jaar met gescheiden ouders zou het tof vinden als hij een maatje krijgt. Er is nauwelijks contact met vader en het is voor hem lastig zijn gevoelens te uiten. Hij zoekt een mannelijk maatje waar hij leuke dingen mee kan doen, die snapt wat hij meemaakt en een voorbeeldfiguur voor hem kan zijn (Vacature V3136).
Chauffeur Hou je van autorijden en wil je daarnaast iets betekenen voor een ander? Kleinschalig zorgerf ‘Land in Zicht' zoekt een gezellige chauffeur die de deelnemers veilig van huis naar de locatie aan de rand van Vathorst/Hooglanderveen kan brengen en vice versa (Vacature V3170).
Klusteam Amersfoort zoekt schilders Klusteam Amersfoort doet klussen bij mensen thuis die niet het netwerk of het budget hebben om hun woning of tuin op orde te krijgen. Om alle aanvragen op te kunnen pakken zijn we op zoek naar schilders (Vacature V2563).
Bureaumedewerker Als bureaumedewerker ben je de entree en de wegwijzer van Humanitas via telefoon of mail. Je bent gastvrij en behulpzaam, zorgvuldig in de informatie en altijd bij de les. In verband met corona werken we hoofdzakelijk vanuit huis (Vacature V2294).
Redacteur KVVA nieuwsbrief Als voetbalclub willen we de leden op de hoogte houden van wat speelt. Dit doen we via twitter, facebook en ook via een nieuwsbrief. Het bestuur schrijft de inhoud van de nieuwsbrieven, maar het is voor ons zeer fijn als iemand de tekstredactie wil overnemen (VacatureV3073).


Interesse in één van deze functies of ander vrijwilligerswerk? Ga naar de Vrijwilligersvacaturebank, viahttps://vrijwilligers.indebuurt033.nl.

Wil jij kijken wat bij je past en je laten informeren? Maak dan eenafspraak bij een Informatiewinkel.
Kijk voor locaties en openingstijden op: www.indebuurt033.nl/informatiewinkels.
De coronaregels worden in acht genomen.