Vacatures vrijwilligers Indebuurt033

5 oktober 2021 om 10:17

AMERSFOORT Indebuurt033 zoekt vrijwilligers voor de volgende functies:

Vrijwilliger Geld en Recht Je helpt in de Informatiewinkel van Indebuurt033 mensen met vragen op het gebied van financiën en juridische onderwerpen. Bijvoorbeeld het aanvragen van toeslagen, hulp bij belastingaangifte of het regelen van een kwijtschelding. Je helpt ook met het schrijven van een bezwaar of het uitzoeken van een juridisch vraagstuk (Vacature V3099).
Kerkvrijwilliger bij het St. Pieters- en Bloklands Gasthuis. Een keer per maand houden we op onze locatie Wervershof een kerkdienst. Daar voor zijn we op zoek naar een vrijwilliger die wil helpen bewoners te halen en te brengen en aanwezig te blijven tijdens de dienst om te ondersteunen waar nodig (Vacature V3120).
Hulp bij auto theorie-examen Een 29-jarige vrouw zoekt iemand die haar kan helpen zodat ze haar auto theorie-examen kan behalen. Heb jij geduld en vind jij het leuk om iemand te helpen met leren? (Vacature V2947)
Huiswerkbegeleider bij Aandacht 4U2. We zoeken mensen die het leuk vinden om zinvol en gezellig vrijwilligerswerk te gaan doen waarbij je zelf ook nog wat leert. Ben je een kindervriend, ben je goed in uitleggen, heb je een luisterend oor en weet je hoe je kinderen aan het werk krijgt? Dan ben je geknipt als huiswerkbegeleider (Vacature V3116).
Roetveegpieten en Projectleiders voor Sinterklaasfeest Als Piet stap je in een rol waarbij jij voor een glimlach zorgt bij de kinderen (en de ouders) die vol spanning en verwondering weer naar jou uitkijken. Als projectleider hou je van organiseren, stuur je een activiteit aan en zet je graag een mooi feest neer voor alle kinderen in Amersfoort e.o. (Vacature V3114 en V3113).
Vrijwilliger voor de Koffietafel Samen met een medevrijwilliger organiseer je een fijne ontmoetingsplaats voor een aantal ouderen van Woonzorgcentrum Mgr. Blom (Vacature V3110).

Interesse in een van deze functies of ander vrijwilligerswerk? Maak een afspraak bij een Informatiewinkel en laat je informeren. Kijk voor locaties en openingstijden op: www.indebuurt033.nl/informatiewinkels. Of kijk op de Vrijwilligersvacaturebank:https://vrijwilligers.indebuurt033.nl/ voor een overzicht van alle functies. De coronaregels worden in acht genomen. 


Poppentheater Jodokus in de herfstvakantie

AMERSFOORT Een dappere zeemeermin Jodokus speelt in de Herfstvakantie op 19,20,21 oktober het sprookje “De wonderschelp”. Ze gaat samen met vriendje vis op zoek naar de wonderschelp.

De Poppenzolder, Adres : Griendwerkerstraat 52 Hoogland Tel 033 4556917 of 0657680436. Voor kinderen vanaf 4 jaar. Prijs 4,50 euro en 5,50 euro (volwassenen) reserveren noodzakelijk. Aanvang: 15.00 uur. 
Verder zijn er dit seizoen nog voorstellingen op 28 november, 19 en 29 december.
Kijk voor meer informatie op: www.theaterjodokus.nl.