Vacatures vrijwilligers Indebuurt033

31 augustus 2021 om 11:28

AMERSFOORT Indebuurt033 zoekt vrijwilligers voor de volgende functies:

Terreinmedewerker Je voert op de gedenkplaats van Kamp Amersfoort allerhande onderhoudswerkzaamheden uit, zoals schoffelen, zagen en schoonhouden. De werkzaamheden worden aangestuurd door de huismeester van dinsdag tot en met vrijdag. (Vacature: 1629)

Medewerker Dierenambulance Wil jij je graag inzetten voor dieren in nood? Samen met je collega beman je de dierenambulance, neem je meldingen aan en handel je de meldingen en hulpvragen af. (Vacature: 1000)

Maatje transfer Als mensen uit-gerevalideerd zijn, kunnen zij niet altijd gelijk naar huis of naar een verpleegtehuis. Zij verblijven dan op de afdeling transfer. Voor deze tijdelijke bewoners zoeken we een maatje voor persoonlijke aandacht, een praatje of een wandeling. (Vacature: 1383)

Data analist JDRF Nederland is een stichting gericht op onderzoek naar type 1 diabetes (T1D). Na afloop van ieder evenement dat wij organiseren vragen wij feedback aan onze deelnemers. Kan jij helpen deze data te organiseren, analyseren en in een korte en overzichtelijke samenvatting te gieten? (Vacature: 3010)

Spelletjes doen Wie wil een maatje zijn voor Precilla uit Schuilenburg en samen met haar zo nu en dan een spelletje doen. Geen speciale wensen, gewoon gezellig kletsen en je moet wel van een spelletje houden natuurlijk. (Vacature: 2951) 

Reisleider/ster Er op uit Wil je helpen bij het organiseren en uitvoeren van diverse uitstapjes? Samen erop uit, is een grote wens van veel ouderen. Kom de wens van de ouderen van Woonzorgcentrum Mgr Blom vervullen. (Vacature: 3038)


Interesse in één van deze functies of ander vrijwilligerswerk? Kijk op de Vrijwilligersvacaturebank: https://vrijwilligers.indebuurt033.nl/ of bel 033 204 8677. Heb je hulp nodig bij het vinden van vrijwilligerswerk, maak dan een afspraak bij een informatiewinkel.

Kijk voor locaties en openingstijden op www.indebuurt033.nl/informatiewinkels. De RIVM regels worden in acht genomen.  


Live muziek op de binnenplaats van de Observant

AMERSFOORT Lucas van Merwijk speelt zondag 5 september met zijn Music Machine. De groep werkte het afgelopen jaar aan een nieuw album met de titel Caribbean Postcard. Tien melodieën afkomstig van de eilanden en kusten in het Caribisch gebied, op een bijzonder manier bewerkt en uitgevoerd. Dit geheel nieuwe repertoire wordt op 5 september ten gehore gebracht.


Op woensdag 8 september presenteert het Jazz Podium Amersfoort het Rob Agerbeek /Bas Toscani Quintet. De legendarische jazzpianist Rob Agerbeek begeleidde talrijke bekende Amerikaanse muzikanten zoals Ben Webster, Hank Mobley, Dexter Gordon, George Coleman, Johnny Griffin, John Marshall, Gene Ammons. Kijk voor meer informatie op www.observant.nl





Kortom Rob Agerbeek is een echte jazzlegende en wordt deze avond worden begeleid door Bas Toscani op cornet/flugelhorn, Alexander Beets op sax, Marius Beets op contrabas en Sven Rozier op drums.


Stadspodium de Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort
www.observant.nl