Afbeelding
Politie.nl

Politie valt pand binnen bij grootschalige actie

6 juli 2021 om 15:15

AMERSFOORT De politie heeft dinsdag een grootschalige ondermijningsactie uitgevoerd in onder meer Amersfoort. Verschillende opsporingsteams betraden ook woningen en loodsen in Soesterberg, Hilversum, Laren en Zaandam. Er zijn in totaal zes mannen in de leeftijd van 22 tot 52 jaar oud aangehouden en ingesloten.

De actie was gericht op een criminele organisatie die zich bezighield met het bedrijfsmatig opzetten van hennepkwekerijen. Er is bij de ondermijningsactie beslag gelegd op onder andere geld, meerdere auto’s en exclusieve horloges. De politie zet het onderzoek voort en sluit meerdere arrestaties niet uit. 


Minder treinen Valleilijn 

AMERSFOORT Van 20 juli tot en met 30 juli vinden er werkzaamheden plaats aan de oostzijde van station Amersfoort. Dat heeft gevolgen voor de treindienst op de Valleilijn trein Amersfoort-Ede-Wageningen en vice versa. Op 20 juli en 21 juli rijdt er eenmaal per uur een trein op het gehele traject in beide richtingen. Van 22 juli tot en met 26 juli rijden er bussen in plaats van treinen. Er rijdt dan tweemaal per uur een trein vervangende bus in beide richtingen. Van 27 juli tot en met 30 juli rijdt er eenmaal per uur een trein op het gehele traject in beide richtingen. Meer informatie op www.connexxion.nl. 

Afbeelding