Jeppe Hein, Your breath is mine (2018)
Jeppe Hein, Your breath is mine (2018) Studio Jeppe Hein / Florian Neufeldt

Tegenlicht meetup: The perfect me

6 juli 2021 om 07:37

KADE/BIBLIOTHEEK Op woensdagavond 14 juli is er weer een (gratis) Tegenlicht meetup in het KAdECafé. Het thema is 'mooi zijn'.


Mooi zijn heeft veel voordelen: je doet het beter op de relatiemarkt, bij het vinden van een baan, een huis en een netwerk. Maar wie bepaalt wat mooi is? En hoe ga je de competitie aan met je geïdealiseerde, digitale, zelf? 

Het thema sluit aan bij de tentoonstelling ‘Mirror I Mirror – Reflect Yourself’, tot en met 29 augustus te zien in Kunsthal KAdE. In de tentoonstelling kan de bezoeker zich via spannende en interactieve kunstwerken verwonderen over de veelzijdigheid van het fenomeen spiegeling. ‘Weinig is zo betoverend als de illusie van de spiegel. Dat bewijst de heerlijke familie-expositie ‘Mirror | Mirror’ in Kunsthal KAdE’ (FD Persoonlijk). 

Één van de sprekers deze avond is theatermaker Carolien Arnold. Voor de tentoonstelling in KAdE ontwikkelde ze experimenten waarin de bezoeker de confrontatie aangaat met het eigen spiegelbeeld, op zoek naar zijn/haar ware gezicht. 

Interesse? Tegenlicht meetup: The perfect me is op 14 juli van 19.30 tot 21.00 in KAdECafé. Meld je aan via: boekingen@kunsthalkade.nl.