Afbeelding
Google Maps

Vacatures vrijwilligers Indebuurt033

21 juni 2021 om 09:57

AMERSFOORT Indebuurt033 zoekt vrijwilligers voor de volgende functies:

Scholenvoorlichter Dierenambulance Als scholenvoorlichter ga je met de demo-dierenambulance naar scholen en evenementen om kinderen voorlichting te geven over het werk van de dierenambulance en de Dierenbescherming. (Vacature: 2916)

Samen bezig zijn Vind je het leuk om met één van onze ouderen Het Gouden Hart individuele activiteiten te ondernemen? Samen wandelen, fietsen, een spel te doen of samen koffie te drinken? Kom dan kennis maken.
(Vacature: 2196)

Gastvrouw/heer Je zorgt voor koffie/thee en een lekkere lunch voor de deelnemers op de dagbestedingslocatie van het Leger des Heils: 50/50 workcenter. Uiteraard kan je zelf ook aanschuiven. (Vacature: 896)

Spierballen Stichting de Ontmoeting zoekt mensen die willen helpen bij de maandelijkse oud papier actie. Iedere eerste woensdagmorgen van de maand wordt oud papier ingezameld. Ze hebben dringend extra menskracht nodig, vele handen maken licht werk! (Vacature: 2405)

Fondsenwerver Het Toon Hermans Huis Amersfoort zoekt een vrijwilliger voor het werven van fondsen ter ondersteuning van haar organisatiedoelen. Deze fondsen zijn erg belangrijk. Ze kunnen het werk alleen maar doen dankzij de steun van donateurs en vrijwilligers. (Vacature: 1926)

Fitte vrijwilliger Kom samen met de bewoners van het St. Pieters-en Bloklands Gasthuis bewegen vanuit de stoel of rolstoel. Aansluitend kan je gezellig met de bewoners een kopje koffie drinken en een praatje maken.
(Vacature: 2881 en 2880)


Interesse in één van deze functies of ander vrijwilligerswerk?
Kijk op de Vrijwilligersvacaturebank: https://vrijwilligers.indebuurt033.nl/ of bel 033 204 8677. Heb je hulp nodig bij het vinden van vrijwilligerswerk, maak dan een afspraak bij een
informatiewinkel.
Kijk voor locaties en openingstijden op www.indebuurt033.nl/informatiewinkels.
De RIVM regels worden in acht genomen.