De fietsinformatiedag maakt deel uit van het programma Doortrappen: veilig fietsen tot je 100e.
De fietsinformatiedag maakt deel uit van het programma Doortrappen: veilig fietsen tot je 100e. ROB GIELING

Fietsinformatiedag voor senioren

17 juni 2021 om 11:06

Informatie en tips om met gemak en plezier te blijven fietsen

AMERSFOORT SRO Amersfoort en Wielervereniging Amersfoort verzorgen op woensdag 23 juni 2021 een gezellige fietsinformatiedag voor senioren.


Op deze dag krijgen geïnteresseerden veel informatie en tips om met veel gemak en plezier te blijven fietsen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de coronamaatregelen: we zijn zoveel mogelijk buiten en houden anderhalve meter afstand.



PROGRAMMA Hoe ziet de dag eruit? 's Ochtends kunnen deelnemers een gratis fietscheck krijgen, meedoen aan de fietsquiz en hun fietsvaardigheid testen op een parcours. Ook kunnen verschillende fietsen uitgeprobeerd worden. Zo kan men bijvoorbeeld een driewielfiets testen of een fiets met een lage instap. Na de lunch kunnen deelnemers ook deelnemen aan een mooie fietstocht in de omgeving van Amersfoort. Fietsdocent Frans Lueb is de hele dag aanwezig en geeft tips en informatie over alles wat het fietsen plezieriger maakt.


DOORTRAPPEN IN AMERSFOORT De fietsinformatiedag maakt deel uit van het programma Doortrappen: veilig fietsen tot je 100e. Ook Amersfoort is een Doortrapgemeente en organiseert de komende maanden verschillende activiteiten voor fietsende senioren. De Doortrapactiviteiten worden mede mogelijk gemaakt met een financiële bijdrage van de Provincie Utrecht.


INFORMATIE Woensdag 23 juni 2021, van 10.00 uur - 14.30 uur.
Locatie: WV Eemland sportpark Zielhorst 2 in Amersfoort.
Kosten: 5,00 euro voor de hele dag inclusief een lekkere lunch, thee en koffie.


AANMELDEN Deelnemen aan deze dag? Stuur dan een mail naar: seniorensport@sro.nl. U ontvangt een bevestiging voor deelname. Om 10.00 uur staat de koffie klaar.
Het aantal plaatsen is beperkt: dus geef u snel op voor deze dag.

Afbeelding