Afbeelding
Google Maps

Zara Amersfoort sluit permanent haar deuren

25 mei 2021 om 14:39

AMERSFOORT Bij de medewerkers was het al even bekend en nu ook bij het publiek: de Zara in de binnenstad gaat niet meer open. De kledingzaak wil zich vooral focussen op online verkoop.

Zaterdag bleven de deuren gesloten.


Kringloopcentrum Amersfoort herstart met koopzondagen

AMERSFOORT De deuren van de winkel van Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden mogen weer open. Het team en alle medewerkers maken zich klaar voor een inhaalslag. Op zondag 30 mei van 11.00 tot 16.00 gaat de winkel van Kringloopcentrum Amersfoort voor de eerste keer ook op zondag open.

Naast alle spullen in de winkelcollectie, vintage kleding én de collectie van het Ekstertas textielatelier zijn er deze middag ook acties en aanbiedingen. Vanaf dat moment is het elke laatste zondag van de maand koopzondag bij Kringloopcentrum Amersfoort (behalve op feestdagen).

Er is vrije inloop met een maximaal aantal bezoekers. De inrichting is zo dat klanten gemakkelijk 1,5 meter afstand kunnen houden. Bezoekers moeten een mondkapje dragen. Gedurende de middag wordt het aanbod steeds aangevuld. Om 15.00 uur komen is ook nog interessant en voorkomt rijen voor de deur.