Vacatures vrijwilligers Indebuurt033

21 mei 2021 om 13:42

AMERSFOORT Indebuurt033 zoekt vrijwilligers voor de volgende functies:

Straatambassadeur Ben jij degene in de straat of flat, die iedereen kent en makkelijk een praatje maakt? Kom dan als straatambassadeur in Amersfoort Zuid voor een prettige en leefbare omgeving zorgen. (Vacature: 2621)

Kennis Geld en Recht Indebuurt033 zoekt mensen in Amersfoort, die kennis hebben van financiële en juridische onderwerpen. Kan jij goed luisteren en houd jij er van om zaken grondig uit te zoeken?
De Informatiewinkel zoekt jou! (Vacature: 1255)

ZomerPretPas Bezorger De ZomerPretPas is een boekje in paspoortvorm, vol zomeractiviteiten voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Help jij in de eerste week van juli mee met de verspreiding van de Passen naar basisscholen en kinderdagverblijven?
(Vacature: 2883)

Coördinator Taalmaatjes Kom koppelingen maken tussen deelnemers en vrijwilligers, organiseer thema-bijeenkomsten en maak connecties met regionale en landelijke taalorganisaties. Alles met als doel de taalvaardigheid van anderstaligen te verbeteren. (Vacature: 2503)

Bestuurslid Ben je een prettig en ruimdenkend persoon die positief in het leven staat, van mensen houdt, frisse ideeën heeft en waar andere bestuursleden goed mee kunnen sparren? FutureOfFame kijkt uit naar je komst.
(Vacature: 2862)

Koffieleuten Vind jij het leuk om bij een wijkgenoot koffie of thee te drinken? Burenhulp Liendert-Rustenburg koppelt je na een kennismakingsgesprek aan een bewoner uit de wijk waar jij regelmatig bij op bezoek gaat. (Vacature: 2858)


Interesse in één van deze functies of ander vrijwilligerswerk? Kijk op de Vrijwilligersvacaturebank: https://vrijwilligers.indebuurt033.nl/ of bel 033 204 8677.

Heb je hulp nodig bij het vinden van vrijwilligerswerk, maak dan een afspraak bij een informatiewinkel. Kijk voor locaties en openingstijden op www.indebuurt033.nl/informatiewinkels. De RIVM regels worden in acht genomen.