Afbeelding
Sophia van Reeken

Graf op Onze Lieve Vrouwe Kerkhof beklad

26 april 2021 om 16:03

AMERSFOORT Op het Onze Lieve Vrouwe Kerkhof aan de Utrechtseweg is dit weekend een graf beklad. Op Facebook wordt een bericht van nabestaanden massaal gedeeld in de hoop de dader(s) te vinden. Wie er achter deze daad zit, is nog onbekend. Het is niet bekend of er aangifte is gedaan.


Dief in de kraag gevat met behulp van foto

AMERSFOORT Een Amsterdammer is zondagmiddag in Utrecht aangehouden nadat hij diezelfde dag in de wijk Randenbroek - Schuilenburg had ingebroken in een auto. De dief zag kans een tas weg te nemen uit een auto die er even daarvoor door de autobezitters in was gezet. De man sloeg een autoruit kapot en wist de tas mee te nemen. Een getuige maakte een foto van de vluchtwagen waardoor de man later die dag, in Utrecht, kon worden aangehouden. De buit was op dat moment nog in zijn bezit en is teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.


Inbreker weigert naar buiten te komen

AMERSFOORT Een inbreker is in de nacht van zondag op maandag op heterdaad betrapt. Een getuige zag de man aan de Grenspolder in Vathorst inbreken, waarna hij de politie waarschuwde. Agenten troffen de verdachte in de woning aan. Hij weigerde naar buiten te komen en er moest onder andere gedreigd worden met de inzet van een politiehond en taser. Uiteindelijk kwam de 19-jarige Amersfoorter naar buiten, waarna de politie hem kon aanhouden.