Vacatures vrijwilligers Indebuurt033

6 april 2021 om 11:01

AMERSFOORT Indebuurt033 zoekt vrijwilligers voor de volgende functies:

Gitaarliefhebber Wil jij samen muziek maken met een 57-jarige dame die op een keyboard speelt? Ze woont vanwege een ongeluk in een instelling. Kom haar dag opvrolijken! (vacature: 2802)

Praatmaatje Heb jij ‘s avonds wel eens vrije tijd over? Robert zoekt een maatje voor een luchtig praatje, bakje koffie of een bordspel spelen. Het zou gezellig zijn als jij eens bij hem en hondje Lady langs gaat. (vacature: 2793)

Gezellige mee-eter De eetclub, gevormd door de bewoners van locatie De Teut, zoekt een gezellige vrijwilliger die mee-eet en de club een beetje wil ‘entertainen’. Iets voor jou? (vacature: 2767)

Ervaringsmaatje autisme Een meisje (10) heeft een broertje met autisme. Ze is slim, maar ook erg perfectionistisch. Herken jij (18-35 jaar) je in haar verhaal en wil je wat leuks met haar ondernemen? Ze houdt van knutselen, tekenen en buitenspelen. (vacature: 2803)

Bloemschikken Verpleeghuis De Lichtenberg start een bloemschikclubje voor de bewoners met dementie. Samen met een andere vrijwilliger zal je, om de week, bezig zijn met bloemen. Jouw creativiteit en enthousiasme zal het clubje leiden. (vacature: 2794)

Organisator lezing-avonden Vindt u het leuk om een inspirerende vrijdagavond met boeiende gasten te organiseren en te begeleiden? Een gezellig team is op zoek naar u! (vacature: 1930)


Interesse in één van deze functies of ander vrijwilligerswerk? Kijk op de Vrijwilligersvacaturebank: https://vrijwilligers.indebuurt033.nl/ of bel 033 204 8677. Heb je hulp nodig bij het vinden van vrijwilligerswerk, maak dan een afspraak bij een informatiewinkel. Kijk voor locaties en openingstijden op www.indebuurt033.nl/informatiewinkels. De RIVM regels worden in acht genomen.


Opbrengst actie Toon Hermans Huis 75.000 euro

AMERSFOORT De Lock-up actie van het Toon Hermans Huis heeft 75.000 euro opgebracht. Gedurende twee dagen lieten zestien prominente Amersfoorters, waaronder Diggy Dex en Joop Kasteel, zich opsluiten voor de sponsoractie.


Transitiemanager Annemarieke Blancke heeft begin februari het idee van de Lock-up omarmt en is er samen met heel veel betrokkenen, donateurs en vrijwilligers vol voor gegaan. Bernard van Gellekom en technici zorgden ervoor dat het volledige evenement op 25 en 26 maart, met interviews en een live optreden van Diggy Dex, te volgen was via een live stream.

Door corona liggen alle reguliere inkomsten van het inloophuis voor mensen met kanker stil. De inzamelingsactie was nodig om het THHA voor sluiting te behoeden en de tijd te geven om naar meer structurele inkomstenbronnen uit te zien. Het evenement krijgt zeker nog een vervolg, zo zijn er meer dan 100 producten en diensten gedoneerd die nog zullen worden geveild. Daarmee hoopt het THHA uit te komen op de beoogde 100.000 euro.

Doneren kan nog steeds..