Afbeelding
Jeroen van der Veer

Help Dierenpark Amersfoort en 'Adopteer een mier'

30 maart 2021 om 12:18

AMERSFOORT Dierenpark Amersfoort heeft het zwaar. ,,De steeds langer durende sluiting wordt steeds schrijnender en heeft daardoor grote impact op ons park.” De Amersfoortse dierentuin roept nu de hulp in van het publiek. Door een mier te adopteren.


Mensen die een mier adopteren kunnen het diertje ook een naam geven. Burgemeester Lucas Bolsius heeft de allereerste parasolmier geadopteerd en steunt daarmee het dierenpark. ,,Hij is nu officieel baasje van Mirakel de Mier. Nog 99.999 mieren te gaan”, aldus de dierentuin. Op de website van Dierenpark Amersfoort staan de opties en is verdere uitleg te vinden. De opbrengst wordt onder meer besteed aan de dagelijkse voeding voor de dieren en het onderhouden van de dierenverblijven.


ING winkelcentrum Emiclaer sluit deuren

AMERSFOORT De ING-vestiging in winkelcentrum Emiclaer gaat haar deuren niet meer openen. Afgelopen week werd bekend dat er meerdere ING-panden sluiten, de vestiging in Kattenbroek is daar één van. Op de ramen van het hoekpand zitten al grote stickers met ‘Te huur'. Er komen wel service-punten. Zij gaan zich vestigen in de Bruna of Primera. Waar dat in onze stad zal zijn is nog niet bekend.