Vacatures vrijwilligers Indebuurt033

30 maart 2021 om 13:46

AMERSFOORT Indebuurt033 zoekt vrijwilligers voor de volgende functies:

Versterking buurthuiskamer gezocht voor Bosshardt Soesterkwartier. Ben jij een actieve buurtbewoner die het leuk lijkt om samen nieuwe activiteiten op te zetten en een gezellige veilige situatie kunnen creëren?
(vacature: 2424)

Groene vingers gezocht bij Zorgerf Buiten-Land. Sta je voor je plezier in een moestuin, siertuin of kas te wroeten? Kom gezellig het team ondersteunen.
(vacature: 2206)

Boodschappen doen maatje gezocht. Wil jij een sociale man uit het Soesterkwartier één keer per week of twee weken helpen om samen boodschappen te doen? (vacature:2785)
Lid voor cliëntenraad bij Emerhese gezocht. Krijg een mooie kans om actief mee te denken en op te komen voor de belangen van de cliënten bij Emerhese.
(vacature: 2789)

Medewerker Communicatie en Marketing gezocht. Heb jij het Hooglandse dorpsgevoel? Kom dat dan uiten in de communicatie-uitingen van Dorpshuis de Neng. Vergroot de naamsbekendheid! (vacature: 2784)

Maatje gezocht. Spreek jij Arabisch en/of Koerdisch? “Kam hu ahla, ani kaman!” Dan kan deze mevrouw niet wachten om jou te ontmoeten en gezellig over van alles te praten. (vacature: 2764)

Schoonmaker gezocht. Woon jij in Randenbroek? De speelruimte voor kinderen bij Ontmoetingscentrum de Entree moet op zaterdagmiddag en zondagavond worden schoongemaakt. Kom jij helpen? (vacature: 0907)


Interesse in één van deze functies of ander vrijwilligerswerk? Kijk op de Vrijwilligersvacaturebank: https://vrijwilligers.indebuurt033.nl/ of bel 033 204 8677. Heb je hulp nodig bij het vinden van vrijwilligerswerk, maak dan een afspraak bij een informatiewinkel. Kijk voor locaties en openingstijden op www.indebuurt033.nl/informatiewinkels. De RIVM regels worden in acht genomen.