koororgel St Joriskerk
koororgel St Joriskerk Dick Westerveld

Vacatures vrijwilligers Indebuurt033

30 maart 2021 om 13:45

AMERSFOORT Indebuurt033 zoekt vrijwilligers voor de volgende functies:

Versterking buurthuiskamer gezocht voor Bosshardt Soesterkwartier. Ben jij een actieve buurtbewoner die het leuk lijkt om samen nieuwe activiteiten op te zetten en een gezellige veilige situatie kunnen creëren?
(vacature: 2424)

Groene vingers gezocht bij Zorgerf Buiten-Land. Sta je voor je plezier in een moestuin, siertuin of kas te wroeten? Kom gezellig het team ondersteunen.
(vacature: 2206)

Boodschappen doen maatje gezocht. Wil jij een sociale man uit het Soesterkwartier één keer per week of twee weken helpen om samen boodschappen te doen? (vacature:2785)
Lid voor cliëntenraad bij Emerhese gezocht. Krijg een mooie kans om actief mee te denken en op te komen voor de belangen van de cliënten bij Emerhese.
(vacature: 2789)

Medewerker Communicatie en Marketing gezocht. Heb jij het Hooglandse dorpsgevoel? Kom dat dan uiten in de communicatie-uitingen van Dorpshuis de Neng. Vergroot de naamsbekendheid! (vacature: 2784)

Maatje gezocht. Spreek jij Arabisch en/of Koerdisch? “Kam hu ahla, ani kaman!” Dan kan deze mevrouw niet wachten om jou te ontmoeten en gezellig over van alles te praten. (vacature: 2764)

Schoonmaker gezocht. Woon jij in Randenbroek? De speelruimte voor kinderen bij Ontmoetingscentrum de Entree moet op zaterdagmiddag en zondagavond worden schoongemaakt. Kom jij helpen? (vacature: 0907)


Interesse in één van deze functies of ander vrijwilligerswerk? Kijk op de Vrijwilligersvacaturebank: https://vrijwilligers.indebuurt033.nl/ of bel 033 204 8677. Heb je hulp nodig bij het vinden van vrijwilligerswerk, maak dan een afspraak bij een informatiewinkel. Kijk voor locaties en openingstijden op www.indebuurt033.nl/informatiewinkels. De RIVM regels worden in acht genomen.


Rien Donkersloot geeft Paasconcert in de Joriskerk

AMERSFOORT Ondanks alle coronabeperkingen gaan de orgelconcerten in de Sint-Joriskerk door, al is het online. Rien Donkersloot verzorgt op Tweede Paasdag een concert met muziek over de opstanding van Jezus Christus uit de dood. Het concert is uitsluitend te volgen via het youtube-kanaal van Rien Donkersloot via de link https://youtu.be/cK3T2zlNqQI.


Ligconcert in Meander Medisch Centrum

AMERSFOORT In Meander Medisch Centrum wordt maandag 5 april een ligconcert gehouden. Patiënten kunnen dan vanuit hun bed luisteren en ervaren op deze manier -zoals het ziekenhuis dat noemt- een rustmoment. De link wordt gedeeld via de website www.rustpuntmeandermc.nl en via de sociale media kanalen van Meander Medisch Centrum. Op deze manier wordt ook de website gelanceerd; een digitale plek waar patiënten rust kunnen vinden.


Een website gevuld met foto's, teksten en gedichten maar ook ademhalingsoefeningen en muziek. Eerder werd er door de Vakgroep Geestelijke Verzorging & Ethiek veel ‘live' georganiseerd. Door corona zijn dit soort initiatieven niet meer mogelijk en heeft het ziekenhuis gezocht naar een alternatief. Dat hebben ze gevonden in deze website en hierbij is Tim Driessen de drijvende kracht erachter.