Afbeelding
BDUmedia

Pareltjes zijn ook dichtbij huis te vinden

23 maart 2021 om 09:29

Het verspreidingsgebied van onze krant kent veel mooie bedrijven. Sommige groot en bekend, maar ook veel kleinere ondernemingen die vaak onderbelicht blijven. In deze speciale bijlage laten wij u graag kennis maken met een aantal van deze bedrijven en de mensen er achter.

Mensen met passie en liefde voor hun vak. Want hoewel met name de centra voor een steeds groter deel bestaan uit de grote ketens, zijn het juist de zelfstandig winkeliers en ondernemers die zorgen voor een divers en prettig winkelgebied. Vaak onderscheidend in service en aandacht voor de klant. Pareltjes waar je eens wat anders vindt dan dertien-in-een-dozijn.

Deze ondernemers blinken vaak ook uit in flexibiliteit en vindingrijkheid. Dat toonden ze bijna allemaal aan in het afgelopen 'kan niet'-, 'mag niet'- en 'het moet anders'-coronajaar. Oplossingen werden gezocht en gevonden om de bedrijfsvoering te continueren en klanten van dienst te blijven.

Juist dit soort bedrijven zijn belangrijk voor de lokale economie. Dus, de volgende keer dat u een nieuwe auto zoekt, nieuwe vloerbedekking wilt laten leggen of een stukje vlees nodig heeft voor de barbecue: informeer eens bij de lokale specialist. Zij helpen u graag.