Vacatures vrijwilligers Indebuurt033

23 maart 2021 om 14:45

AMERSFOORT Indebuurt033 zoekt vrijwilligers voor de volgende functies:


Gelukskoerier gezocht. Ben jij een fijne, betrouwbare chauffeur die mensen met dementie thuis wil ophalen en aan het eind van hun dag bij Zorgerf Buiten-Land weer naar huis wil brengen?
(vacature: 2205)

Gastvrouwen/-heren bij Dorpshuis de Neng gezocht. Hou je van Hoogland, ben je een aanpakker en vind je het leuk om achter de bar te staan? Wees welkom! (vacature: 2218)

Kunstliefhebber gezocht. Dame op leeftijd vindt het leuk om in contact te komen met een gezellige leeftijdsgenoot, die net als zij van kunst en cultuur en een goed gesprek houdt.
(vacature: 2686)

Timmermannen en schilders voor Klusteam Amersfoort gezocht. Heb jij een paar uurtjes in de week over om je handen uit de mouwen te steken? Een hecht team zoekt versterking. (vacature: 2563)

Maatje gezocht. Kom helpen, elkaar langzaam leren kennen, kopje koffie drinken of een spelletje spelen. Niks geforceerd. Durf je de uitdaging aan?
(vacature: 2730)

Bestuurslid communicatie en sociale media gezocht bij Stichting Labyrint-In Perspectief. Wil jij van betekenis zijn voor naasten en familieleden van psychisch kwetsbare mensen? Kom een bijdrage leveren aan de doelen en het vergroten van de naamsbekendheid. (vacature: 2749)

Fietsliefhebber gezocht. Een bewoonster van de Korsakov afdeling Lichtenberg fietst graag. Wil jij samen met deze mevrouw af en toe een frisse neus halen tijdens een rondje door bos of centrum? (vacature: 2768)


Connecting Lights; stip op horizon voor culturele sector

AMERSFOORT Vanaf zeven locaties verlichten op vrijdag 2 en zaterdag 3 april lichtstralen de hemel boven Amersfoort. Onder de naam Connecting Lights zetten de culturele instellingen zo letterlijk een stip op de horizon. Bij het ondergaan van de zon, om 20.15 uur tot 23.00 uur zullen de lichten over de stad schijnen.


,,Ondanks dat de deuren van onze culturele instellingen langer gesloten blijven, willen wij de stad en zijn kunstenaars in het licht zetten”, schrijven Stadsprogrammering033, Citymarketing Amersfoort en de culturele instellingen. ,,Voor de kunstenaars. De acteurs en komedianten. De zangers en muzikanten. De schrijvers en poëten. Voor hen zetten wij een stip op de horizon.”

Naast het lichtproject kunnen inwoners het hele paasweekend genieten van een online programma. Zo vindt er een speciale editie van theaterconcert De Passie plaats, is er een talkshow met schrijfster Tjitske Jansen en is de voorstelling De vrouw van Pilatus online te bezoeken. Zo hoopt de culturele sector mensen thuis ook een beetje ‘verlichting' te bieden.

Het laatste half uur van de lichtshow kunnen Amersfoorters, via de website, de kleuren van de lichtstralen bepalen.

Voor meer informatie en het hele programma kijk op:
www.connectinglights.nl.