Vacatures vrijwilligers Indebuurt033

12 maart 2021 om 14:37


AMERSFOORT 2021 is Jaar van de Vrijwilliger en maart heeft als thema ‘Kom in aktie’. Daarom zoekt Indebuurt033 vrijwilligers voor de volgende praktische functies:

Vrijwilliger Landschapsbeheerploeg bij Landschap Erfgoed Utrecht gezocht. Je gaat lekker aan de slag op bijzondere plekken in de natuur in regio Amersfoort. Hierdoor leer je veel over het beheer en onderhoud van het landschap. (vacature: 2487)

Naailesdocent gezocht. Kan jij goed overweg met de naaimachine? Zeven vrouwen die in het ontmoetingscentrum Entree komen, willen het graag leren! Help jij ze verder? (vacature: 2265)

Bestuurder grasmaaier gezocht. Maai jij de kantjes er van af? St. Behoud Kapel Isselt zoekt iemand die ervaring heeft met een zitmaaimachine voor hulp bij de verzorging van de grasvelden. (vacature: 2019)

Schilders voor bij Klusteam Amersfoort gezocht. Om alle aanvragen op te kunnen pakken zijn ze op zoek naar schilders. Naast de klus is het sociale aspect ook van belang, zoals een praatje of kopje koffie drinken.
(vacature: 2563)

Groene vingers gezocht. 033GROEN organiseert elke 1ste zaterdag v/d maand een meewerkdag in Natuurtuin Liendert. Samen met vrijwilligers dragen ze zorg voor het beheer van deze prachtige natuurtuin. Kom eens helpen en laat je verrassen! (vacature: 1710)

Klusjesman/-vrouw gezocht. Voor een dagbestedingslocatie in Nieuwland voor jongvolwassen GGZ cliënten met een (chronische) afstand tot de arbeidsmarkt, zoeken ze iemand die handig is en kleine technische klusjes kan uitvoeren. (vacature: 2650)


Interesse in één van deze functies of ander vrijwilligerswerk? Kijk op de Vrijwilligersvacaturebank: https://vrijwilligers.indebuurt033.nl/ of bel 033 204 8677. Heb je hulp nodig bij het vinden van vrijwilligerswerk, maak dan een afspraak bij een informatiewinkel. Kijk voor locaties en openingstijden op www.indebuurt033.nl/informatiewinkels. De RIVM regels worden in acht genomen.