Afbeelding
Provincie Utrecht

Regiotaxi raakt vol door corona-maatregelen

15 maart 2021 om 16:31

AMERSFOORT Steeds meer reizigers boeken weer een rit met de regiotaxi in de regio Eemland-Heuvelrug. Maar door de coronamaatregelen kan er nog steeds maar een beperkt aantal reizigers mee in de taxi. De vervoerder kan ook niet zo gemakkelijk ritten combineren. Dit alles zorgt ervoor dat op bepaalde momenten van de dag de regiotaxi vol zit. De vervoerder kan dan geen nieuwe reizigers meer accepteren.


De opdrachtgever (provincie en betrokken gemeenten) van Regiotaxi Eemland-Heuvelrug is momenteel in overleg met de vervoerder om te kijken welke acties er genomen kunnen worden, zodat waar mogelijk meer taxi’s en chauffeurs ingezet kunnen worden. ,,We begrijpen dat dit voor de reiziger geen wenselijke situatie is en proberen zo snel mogelijk om de capaciteit te vergroten.”

Kijk voor meer informatie op: www.rteh.nl.


De eerste online 033fotostad quiz

AMERSFOORT Door de lockdown kan 033fotostad geen fysiek publiek ontvangen in het Rietveldpaviljoen, maar juist daarom zijn de plannen voor nieuwe online evenementen groots.


Op donderdag 18 maart om 20.00 uur kunnen mensen via zoom meedoen met de eerste online 033fotostad quiz. Tijdens de quiz worden deelnemers nieuwsgierig gemaakt naar de foto-expositie IMPACT - photos that matter. Zodra het weer mag, is deze expositie te zien bij 033fotostad in het Rietveldpaviljoen in Amersfoort.


SOLO OF ALS TEAM Meedoen aan de 033fotostad quiz is mogelijk door online een gratis kaartje te bestellen via de website:
033fotostad.com/evenementen. Deelnemers ontvangen per email een bevestiging en een email met link naar de zoom-omgeving waar de quiz wordt gespeeld.
Deelname is gratis.



Solo of als team

Er kan alleen of in een groep deelgenomen worden aan de online 033fotostad quiz. Een team wijst een teamleider aan die de vragen beantwoordt. De teamleden hebben onderling telefonisch of via whatsapp contact om te kunnen overleggen. Per team is maar één vriendenpas te winnen.


op donderdag 18 maart om 20.00 uur!