Vacatures vrijwilligers Indebuurt033

9 maart 2021 om 14:18

AMERSFOORT Indebuurt033 zoekt vrijwilligers voor de volgende functies:


Bestuursleden, zoals voorzitter, secretaris en penningmeester gezocht bij WijkMobiel.
Heeft u hart voor de bewoners van Schothorst, Zielhorst en Hoefkwartier? Ontdek wat WijkMobiel doet en hoe je kan bijdragen. (vacature: 2746)

Webmaster bij Stichting Parentshouses gezocht.
Je onderhoudt de landelijke en lokale website, beheert de mailaccounts en zorgt voor interactie met de sociale media. Iets voor jou?
(vacature: 2750)

Werkgroepleden gezocht bij de Burenhulpdienst Randenbroek Schuilenburg. Ze zoeken mensen voor de werkgroep om te helpen bij onder meer promotie en financiën en het organiseren van een jaarlijkse maaltijd voor vrijwilligers en Burendag. (vacature: 1082)

Gezin met kinderen gezocht.
Een jonge vrouw met een licht verstandelijke beperking wil graag zo nu en dan gezellig meedraaien in een gezin met kinderen. (vacature: 2353)

Chauffeur voor KoffiePlus gezocht. Vind je het fijn om auto te rijden en ben je mensen graag van dienst? Kom dan ouderen die deelnemen aan de activiteit KoffiePlus ophalen en thuisbrengen. (vacature: 2745)

Taalhulp gezocht. Wie helpt een broer of zus met lezen, schrijven, woordenschat en wereldoriëntatie? Met een uurtje per week kan je al een hoop betekenen en de kinderen op weg helpen.
(vacature: 1831)


Interesse in één van deze functies of ander vrijwilligerswerk? Kijk op de Vrijwilligersvacaturebank: vrijwilligers.indebuurt033.nl/ of neem contact op via telefoonnummer 033 204 8677.


Heb je hulp nodig bij het vinden van vrijwilligerswerk, maak dan een afspraak bij een informatiewinkel. Kijk voor locaties en openingstijden op:
www.indebuurt033.nl/informatiewinkels.
De RIVM regels worden in acht genomen.