Mathilde heeft haar auto volgeladen met de benodigde materialen en rijdt langs haar klanten om ze te trainen.
Mathilde heeft haar auto volgeladen met de benodigde materialen en rijdt langs haar klanten om ze te trainen. MV-GYM

MV-GYM; doelgericht en intensief trainen

11 maart 2021 om 09:34

MV-GYM brengt personal training bij u thuis

AMERSFOORT MV-GYM, gevestigd aan de Utrechtseweg 50 in Amersfoort, mag op dit moment geen lessen binnen geven vanwege de COVID-19 maatregelen. Sinds de opening op 15 maart 2020 is de Pilates- en Personal trainingsstudio pas vijf maanden open geweest. Toch hebben al veel mensen de weggevonden naar de studio voor Pilates mattraining, Pilates Reformertraining en Personal training.


De trainers zorgen voor een persoonlijke training die gericht is op wat de klant wil. En dat werpt zijn vruchten af. Of je een nou een hernia hebt of dat je topfit bent en gericht wil trainen, alles kan. We werken ook samen met een fysiotherapeut in huis, dus desgewenst kan deze worden ingeschakeld.

CREATIEVE OPLOSSINGEN Nu er niet binnen mag worden les gegeven heeft eigenaresse Mathilde ten Hoor, die al twintig jaar trainster is, zowel voor haar vestiging in Zeist als in Amersfoort creatieve oplossingen bedacht om toch mensen op een goede en verantwoordelijke manier te trainen. En alle soorten trainingen zijn mogelijk: kracht, conditie, Pilates, boksen of een combinatie hiervan. Mathilde heeft haar auto volgeladen met de benodigde materialen en rijdt langs haar klanten om ze te trainen. ,,Sommige mensen hebben een grote tuin, anderen een kleine, maar er kan altijd worden getraind. De parkeerplaats of het park om de hoek; we passen de training aan aan de ruimte en de situatie, geen enkel probleem. Het is mogelijk om een personal training te krijgen, een duo-training of een training met het hele gezin. Het geeft een leuke dynamiek als de pubers in het gezin ook meetrainen, zeker als je dan een bokstraining geeft bijvoorbeeld.”


VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK Personal training duur? Uiteraard is een abonnement om zelf te trainen in de sportschool goedkoper, maar hoe effectief is dat? ,,Trainen in de sportschool op de toestellen is leuk, maar het kan ook juist tegen je werken en blessures opleveren. Dan betaal je een abonnement en ga je niet meer, dat is ook niet wat je wilt.”


Mathilde: ,,Nu de sportscholen dicht zijn, train ik veel mensen die normaliter zelf trainen in de sportschool op de toestellen of in een groepsles. Nu ze alleen of met zijn tweeën trainen onder begeleiding, blijkt dat dat toch veel doelgerichter en intensiever is, en dat de klanten de afwisseling in de training veel leuker vinden.”


INVESTERING IN JEZELF De prioriteit van de trainingen van MV-GYM is dat iedereen op zijn of haar niveau kan trainen en dat het leuk is.


Als klanten een training niet leuk vinden, houden ze het niet vol en haken ze na een paar trainingen af. ,,Personal training is een investering in jezelf. Iedereen traint met een ander doel voor ogen: de één wil fit blijven en het hoofd leeg maken, de ander wil van die vervelende blessure af en weer iemand anders wil sterker worden. Hoeveel is je gezondheid je waard? Dat is de vraag die je jezelf moet stellen.
En proberen kan nooit kwaad ….”


a        [MV-GYM, info@mv-gym.nl, Telefoonnummer: 06-52154581.