Vacatures vrijwilligers Indebuurt033

2 maart 2021 om 10:21

AMERSFOORT Indebuurt033 zoekt vrijwilligers voor de volgende functies:


Voorzitter bij Ontmoetingscentrum Entree gezocht. Wil jij als voorzitter samen met bestuur en coördinatoren het beleid uitstippelen? Als je bestuurlijke ervaring hebt, dan is dit jouw kans! (vacature: 902)

Schildermaatje gezocht. Kan jij een 82-jarige man met geheugenproblemen helpen met het opzetten van een acrylschilderij? Eén keer per week hem helpen zou leuk zijn. (vacature: 2738)

Administratief medewerker bij het Klusteam Amersfoort gezocht. Bij dit klusteam krijgen ze aanvragen binnen via de mail en telefoon. Als administratief medewerker leid je dit in goede banen. (vacature: 2735)

Chauffeur gezocht voor het ophalen en thuisbrengen van ouderen die graag deelnemen aan de KoffiePlus-activiteit op woensdag en/of vrijdag. Eigen auto noodzakelijk. (vacature: 2745)

Enthousiaste wandelvrijwilliger gezocht voor het Leger des Heils. Houd jij ervan om samen met een groep bewoners de natuur te ontdekken en tijdens een wandeling in gesprek te gaan? (vacature: 2551)

Medewerker communicatie gezocht voor bij de Voedselbank. Beschik jij over een vlotte pen om toegankelijke teksten te schrijven voor de nieuwsbrief, website en Facebook-pagina? (vacature: 2736)

Gastvrouw/gastheer gezocht voor Wijkcentrum ’t Middelpunt. Wil jij één of meer vaste dagdelen helpen om 't Middelpunt weer het gezelligste en meest bruisende buurtcentrum van Amersfoort te maken? (vacature: 1801)


Interesse in één van deze functies of ander vrijwilligerswerk? Kijk op de Vrijwilligersvacaturebank: https://vrijwilligers.indebuurt033.nl/ of bel 033 204 8677. Heb je hulp nodig bij het vinden van vrijwilligerswerk, maak dan een afspraak bij een informatiewinkel. Kijk voor locaties en openingstijden op www.indebuurt033.nl/informatiewinkels. De RIVM regels worden in acht genomen.