Kristan van Hierden, Thomas Swart, Dominique Surquin, Bram Van Den Hoven en René Surquin weten hoe jij je sportdoelen haalt.
Kristan van Hierden, Thomas Swart, Dominique Surquin, Bram Van Den Hoven en René Surquin weten hoe jij je sportdoelen haalt. Rin Hortulanus

Personal training op maat

4 maart 2021 om 11:11

Ga met OPUS aan de gang

AMERSFOORT Herken je dit? Je wilt je fitter en beter voelen, sterker worden, afvallen of gewoon lekker fysiek bezig zijn. Juist nu, in coronatijd. Je doet thuis wel wat aan beweging, maar het ontbreekt aan professionele ondersteuning om echt resultaten te halen. Je zoekt support. Ga dan met de personal trainers van OPUS aan de gang. Zij weten precies wat jij nodig hebt.


Het team van OPUS bestaat uit vijf atleten en kampioenen die het klappen van de (sport)zweep kennen en weten hoe je doelen moet behalen om jezelf te overwinnen. Dominique Surquin, eigenaar en oprichter van OPUS Personal Training, over OPUS: ,,Wij zijn met onze sport- en wedstrijdachtergrond uitstekend toegerust om samen met jou de verandering teweeg te brengen die jij voor ogen hebt. Wij beschikken over zowel de knowhow, de passie als die bekende ‘stok achter de deur’.”


Het fijne aan sporten met je eigen personal trainer van OPUS is dat je zelf op ieder moment van de dag je training kan inplannen. Sterker, je hoeft bovendien niet meer te wachten op een vrije plek bij een toestel.


AMERSFOORT OPUS beschikt over twee locaties: Amersfoort en Barneveld. Kristan van Hierden, marketingmanager en personal trainer: ,,In Amersfoort zijn we al sinds 2014 actief. We beschikken hier over twee ruimtes van pakweg 60m2, plus een grasveld en een outdoor faciliteit. De sportschool staat in het bosgebied van het Oude Kloosterterrein. Hier kun je je prima uitleven met onze boks-bootcamps en personal training. Daarnaast bieden we hier small group trainingen tot vier personen. We verzorgen alle trainingen coronaproof (open tenten) en houden ons aan de laatste maatregelen. Geen te grote groepen, altijd de juiste afstand en we pakken zelf de gewichten en materialen.”


VACATURE Dominique: ,,Het mooie is dat we lekker door kunnen trainen. Zeker nu de ‘gewone fitnesscentra’ dicht zitten. Veel mensen hebben thuis toch minder motivatie of überhaupt de spullen om mee te trainen. Daarbij blijven we goed aan de weg timmeren en hebben we zelfs een vacature openstaan op onze website voor een trainer voor beide locaties. Dus als je van goeden huize komt en je kan je hierin vinden, maken we graag kennis met jou.”


KICK Wil jij graag jouw sportdoel behalen? Neem dan contact op om te kijken hoe het team (Amersfoort/Barneveld) van OPUS jou kan helpen.

Het kan gewoon, ondanks de lockdown. Ga naar de website of pak gewoon de telefoon.


a        [OPUS Personal Training. Locatie Amersfoort: Daam Fockemalaan 22, 3818 KG Amersfoort. Telefoonnummer: 06-29360298. E-mail: info@opuspersonaltraining.nl, www.opuspersonaltraining.nl. Locatie Barneveld: Anthonie Fokkerstraat 63D, 3772 MP Barneveld.