Afbeelding
Pixybay

Politie beëindigt illegaal feest

23 februari 2021 om 16:25

AMERSFOORT De politie heeft zaterdagnacht een illegaal feest beƫindigd aan de Natriumweg. Met meerdere eenheden gingen de agenten naar een gebouw aan de Natriumweg en troffen daar jongeren aan. De coronamaatregelen werden overtreden. Het is nog onbekend of er mensen zijn aangehouden en hoeveel boetes er zijn uitgedeeld.


Geen vervolging in zaak drie dode mannen

AMERSFOORT De 74-jarige man die op 20 november vorig jaar om het leven werd gebracht bij station Amersfoort Centraal, is met een vuurwapen om het leven gebracht door een 53-jarige inwoner van Arnhem. Dat concludeert de politie na maandenlang onderzoek.


Er blijkt sprake van een link met twee doden in Arnhem. Omdat alle drie betrokkenen zijn overleden, wordt het onderzoek afgesloten en kan niemand vervolgd worden.


Illegaal bordeel Emicaerhof gesloten na tips

AMERSFOORT Burgemeester Lucas Bolsius heeft donderdag 18 februari besloten om een illegale seksinrichting in een woning aan de Emiclaerhof voor drie maanden te sluiten. Naar aanleiding van tips via Meld Misdaad Anoniem, gingen handhavers van de gemeente, bijgestaan door de politie, op controle in het pand. Daar bleek dat er sprake was van illegale prostitutie.

Bij controles op illegale prostitutie wordt samengewerkt met Stichting De Tussenvoorziening, zodat hulpverlening kan worden aangeboden.