Vacatures vrijwilligers Indebuurt033

19 februari 2021 om 12:07

AMERSFOORT Indebuurt033 zoekt vrijwilligers voor de volgende functies:


Trainer Fit bij de koffie gezocht. Wil jij door SRO opgeleid worden tot trainer "Fit bij de koffie" voor senioren? Wie weet geef jij binnenkort een kwartiertje gymnastiekoefeningen! (vacature: 2504)


Bestuursleden en vrijwilligers voor verschillende taken gezocht voor Speel-o-theek Eemland. Gedreven mensen met interesse in spelen en speelgoed en het belang daarvan, maar ook met ‘feeling’ voor communicatie, marketing en/of bedrijfsvoering zijn welkom. (vacatures: 2628 en 2627)


Koppelaars voor Burenhulp Liendert-Rustenburg gezocht. Bewoners in Liendert-Rustenburg vragen jouw hulp voor de telefoondienst, om een match te maken tussen hulpvrager en vrijwilliger. (vacatures: 2719 en 2728)


Leeftijdsgenootje gezocht. Help jij een 30-jarige Spaanstalige met haar Nederlands en zij jou eventueel met jouw Spaans op te frissen? Wie weet ontstaat er een vriendschap voor het leven. (vacature: 2710)


Vrijwilligers om nagels/handen te verzorgen bij de locatie Davidshof van het St. Pieters-en Bloklands Gasthuis gezocht. De bewoners komen voor de nagels te laten verzorgen én voor de gezelligheid, een kopje koffie en een praatje. (vacature: 1296)


Stadslandbouw liefhebbers gezocht bij de Eemstad boerderij. Ze zoeken enthousiaste mensen die willen helpen met planten, water geven, wieden en aanleggen van groentebedden. Leer hier op biologische wijze voedsel telen. (vacature: 1244)


Interesse in één van deze functies of ander vrijwilligerswerk? Kijk op de Vrijwilligersvacaturebank: https://vrijwilligers.indebuurt033.nl/ of bel 033 204 8677. Heb je hulp nodig bij het vinden van vrijwilligerswerk, maak dan een afspraak bij een informatiewinkel. Kijk voor locaties en openingstijden op www.indebuurt033.nl/informatiewinkels. De RIVM regels worden in acht genomen.