Vacatures vrijwilligers Indebuurt033

15 februari 2021 om 16:28

AMERSFOORT 2021 is Jaar van de Vrijwilliger en februari heeft het thema ‘Omzien naar elkaar’. Daarom zoekt Indebuurt033 vrijwilligers voor de volgende functies:

Regelmens gezocht. Wil jij in Amersfoort Zuid meewerken aan een buurt waarin wordt omgekeken naar elkaar? Ondersteun de straatambassadeurs in hun werkzaamheden. (vacature: 2652)
Maatje met tijd en geduld gezocht. Sympathieke 62-jarige Poolse man zoekt een maatje die via Google-translate en met handen en voeten met hem in gesprek gaat. Door hersenletsel kan hij niet meer praten, maar hij kan wel reageren. (vacature: 2661)
Coördinator voor het project Straatmaatjes Hoogland gezocht. Houd jij van mensen en organiseren? Ga dan aan de slag om met kleine gebaren ervoor te zorgen dat iedereen zich meer thuis kan voelen in de buurt. (vacature: 2594)
Begeleider Mannenclub gezocht. Voor de mannelijke bewoners van WZC De Lichtenberg willen ze graag op woensdagmiddag een mannenclub organiseren. Wil jij dit opzetten? (vacature: 2543)
Gespreksgroepsleider gezocht. Ben jij partner of familie van iemand met psychische problemen en wil jij deze ervaring positief inzetten als gespreksgroepsleider voor anderen?(vacature: 2562)
Hartelijke gastvrouw/heer voor Inloophuis Kattenbroek gezocht. Vind je het leuk om mensen gastvrij te ontvangen en een luisterend oor te zijn voor eenzame mensen in de wijk? (vacature: 2592
Enthousiasteling gezocht. Ben jij het type dat ervan geniet de spil te zijn en dingen te regelen? Organiseer voor een vriendenkring van jongeren met een licht verstandelijke beperking, één keer per maand, een gezellige avond. (vacature: 2622)

Interesse in één van deze functies of ander vrijwilligerswerk? Kijk op de Vrijwilligersvacaturebank: vrijwilligers.indebuurt033.nl of bel 033 204 8677. Heb je hulp nodig bij het vinden van vrijwilligerswerk, maak dan een afspraak bij een informatiewinkel. Kijk voor locaties en openingstijden op www.indebuurt033.nl/informatiewinkels. De RIVM regels worden in acht genomen.