Vacatures vrijwilligers Indebuurt033

1 februari 2021 om 13:58

AMERSFOORT Indebuurt033 zoekt vrijwilligers voor de volgende functies:


Enthousiaste coördinator voor Burenhulpdienst Kruiskamp/Koppel gezocht. Kan jij vraag en aanbod van praktische hulpvragen in de wijk met elkaar kan verbinden?
(vacature: 2625)

Informatiemanager gezocht. Ben je handig met functioneel beheer én sociale media?
Dan zoekt het Amersfoorts Jeugd Orkest jou!
(vacature: 2689)

Liefdevolle aandacht gezocht! Door de corona maatregelen en doordat de druk op de zorg zo hoog is, kunnen de bewoners wel wat extra aandacht gebruiken. Heb jij wekelijks wat tijd over om op bezoek te komen bij bewoners van Verpleeghuis De Lichtenberg?
(vacature: 2700)

Helpende handen én groene vingers voor Proef-Tuin Isselt zijn zeer welkom. Ze gaan elke tweede vrijdag van de maand aan de slag. Kom je ook helpen? (vacature: 1689)

Begeleider die het leuk vindt om ouderen te ondersteunen bij tuinieren, een creatieve activiteit, een wandeling of helpt bij de lunch bij zorgboerderij de Eemlandhoeve.
(vacature: 1958)

Maatje gezocht voor een dame op leeftijd. Zij vindt het leuk om in contact te komen met een gezellige leeftijdsgenoot, die net als zij van kunst, cultuur en een goed gesprek houdt.
(vacature: 2686)


Interesse in één van deze functies of ander vrijwilligerswerk? Maak een afspraak bij een Informatiewinkel en laat je informeren. Kijk voor locaties en openingstijden op: www.indebuurt033.nl/informatiewinkels. Of kijk op de Vrijwilligersvacaturebank: https://vrijwilligers.indebuurt033.nl/ voor een overzicht van alle functies.
De RIVM regels worden in acht genomen.