Vacatures vrijwilligers Indebuurt033

Vacatures vrijwilligers Indebuurt033

AMERSFOORT Indebuurt033 zoekt vrijwilligers voor de volgende functies:        

Huiswerkbegeleider gezocht bij Stichting Projecthuis Madiba. Wil jij middelbare schoolkinderen begeleiden? (vacature: V2677)

Ervaren secretaris voor Stichting Onbeperkt Amersfoort gezocht. Ben jij snel beschikbaar? (vacature: V2192)

Spelletjesliefhebber gezocht. Kom ouderen begeleiden tijdens de spellenmiddag in Boldershof op zaterdag. (vacature: V1813)

Sponsorwerver voor de PlusBus033 gezocht. Zamel jij leuke geldbedragen in om zo ouderen een mooie dag en nieuwe contacten te bezorgen? (vacature: V1636)


Enthousiaste vrijwilligers gezocht om groepsactiviteiten met bewoners van St. Pieters- en Bloklands Gasthuis in het centrum te doen. (vacature: V962)

Matcher voor Burenhulp Zielhorst-Schothorst gezocht. Koppel jij de juiste hulpaanbieder aan een hulpvraag uit de wijk? (vacature: V1243)

Logopedist m/v gezocht die enkele gemotiveerde jonge vrouwen uit Randenbroek hulp kan bieden bij de uitspraak van de Nederlandse taal. (vacature: V904)

Activiteiten ondernemen met bewoners met dementie of een lichamelijke beperking van Verpleeghuis de Lichtenberg. (vacature: V852)

Maatje gezocht voor een jonge vrouw uit Soesterkwartier. Ze woont begeleid en wilt graag haar netwerk uitbreiden. (vacature: V2684)

Interesse in één van deze functies of ander vrijwilligerswerk? Maak een afspraak bij een Informatiewinkel en laat je informeren. Kijk voor locaties en openingstijden op: www.indebuurt033.nl/informatiewinkels. Of kijk op de Vrijwilligersvacaturebank: https://vrijwilligers.indebuurt033.nl/ voor een overzicht van alle functies. De RIVM regels worden in acht genomen.