Afbeelding
Rinus van Denderen

Chocolademelk en pepernoten in ketels van brouwerij Rock City

1 december 2020 om 17:40

AMERSFOORT Kinderen konden de Sint afgelopen weekend toch ontmoeten in de speciaal daarvoor omgetoverde loods van Rock City Brouwers. Terwijl ouders in de auto bleven waanden de kinderen zich in een pepernoten- en chocoladeletterfabriek. w Smulders AV maakte een video voor De Stad Amersfoort.nl.



Deze is volledig corona-proof en ouders moeten in het voertuig blijven, terwijl de kids persoonlijk ontvangen worden door Sinterklaas en vele pieten.

,,Als je van tevoren het kenteken en de namen van de kids doorgeeft via de site (klik hier), worden ze zelfs persoonlijk toegesproken door Sinterklaas”, aldus de initiatiefnemers van Rock City. ,,Zo wordt het wel heel echt voor de kinderen.”

De kids krijgen van de Pieten een rondleiding door de brouwerij die speciaal voor dit evenement helemaal is omgetoverd tot een pepernoten- en chocoladeletterfabriek. Tijdens de rondleiding worden zij verwend met een blikje strooigoed en chocolademelk rechtstreeks uit de ketels van de fabriek. Daarna worden de kids door de Pieten weer teruggebracht naar de auto’s van hun wachtende ouders.

De Drive-Sint intocht, bij brouwerij Rock City, is goed bezocht. Smulders AV maakte een impressie van het weekend, waar veel kinderen toch in contact kwamen met Sinterklaas.

Video en sfeerimpressie door cameraman Ewerdt Heideman in samenwerking met Smulders Audiovisueel.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding