Bij Coco Home Interiors op de Kamp vind je passie voor meubels.
Bij Coco Home Interiors op de Kamp vind je passie voor meubels. Arnoud J Spaaij

Passie bij Coco Home Interiors

4 november 2020 om 11:30

'Echt waard om eens rond te kijken'

AMERSFOORT Alles is mogelijk bij Coco Home Interiors als het om meubels gaat. Dat blijkt al snel als je binnenloopt bij de riante meubelwinkel die zelfs zo groot is dat er een tweede ingang zit op Achter de Kamp.


Arnoud J Spaaij


Bij Coco Home Interiors vind je passie voor meubels. Er is in het bedrijf veel ervaring. Coco Home Interiors is sinds 2017 geopend in Amersfoort. Een omvangrijke collectie tafels, stoelen, banken, kasten, bedden en allerlei andere meubels kunnen worden bekeken in de showroom aan Kamp 59.


ALLES IS MOGELIJK Er wordt altijd gedacht in mogelijkheden. Alles is mogelijk met meubels. Ook maatwerk wordt verzorgd. Er worden dan ook door Coco Home Interiors zelf meubels ontworpen. Een ontwerpproces start vaak met een schets maar er blijft ook oog voor details. Dat wordt kortgesloten met de leveranciers. Normaal gesproken is er daarvoor regelmatig bezoek aan India voor overleg met de fabrikant. Daar bespreekt men de mogelijkheden en ook worden stalen van materialen naar Nederland gezonden die worden gebruikt in de ontwerpen.


MATERIALEN EN KLEUREN Materiaal dat varieert van dik robuust eiken tot karakteristiek zwaar generfd hout. Maar ook moderne materialen kunnen worden toegepast. In alle combinaties, met duizenden stoffen en kleuren. Coco Home Interiors onderscheidt zich hiermee duidelijk van anderen. Coco Home Interiors ontwikkelt daarvoor een eigen concept. Een nieuw merk. En vaak ontwikkelt men nieuwe producten, naast de mogelijkheid om meubels van alle leveranciers te leveren.


ALLES IN ZES WEKEN Zo is Richmond Interiors een merk waar veel mee wordt gewerkt. Er is een ruime keuze in de best mogelijke kwaliteit. Coco Home Interiors kan snel leveren. Ook als het eigen ontwerpen zijn. Of misschien juist daarom. De organisatie is heel efficiënt en compact. Dat zorgt ervoor dat men snel kan schakelen en dat er direct contact is met de leveranciers. Doorgaans levert Coco Home Interiors alles binnen zes weken.


OPTIMAAL ADVIES Coco Home Interiors is zes dagen in de week geopend. De showroom kan ook op afspraak worden bezocht. Als mensen even bellen dan is de winkel ook ’s avonds te bezoeken en desgewenst komt men ook bij de mensen thuis om een optimaal advies te kunnen geven. Het is het echt waard om de showroom te bezoeken en rond te kijken. Scherpe prijzen, service en maatwerk zijn de speerpunten van de interieurwinkel. Daarbij, de koffie staat altijd klaar.


a Coco Home Interiors

Kamp 59, 3811 AN Amersfoort
0614209421
www.cocohome.nl