Esther Kruiter, zangcoach van het centrum, nam het initiatief om zo dichter bij de mensen te zijn en samen te kunnen zingen.
Esther Kruiter, zangcoach van het centrum, nam het initiatief om zo dichter bij de mensen te zijn en samen te kunnen zingen. Ewerdt Heideman

Vermaak op grote hoogte

21 april 2020 om 16:30

Live muziek vanaf hoogwerker bij zorgcentrum

AMERSFOORT Bij zorgcentrum Monsigneur Blom werd woensdag een muziek- en zangoptreden verzorgd voor ouderen. Het optreden ging op een bijzondere manier, de muzikanten stonden op een hoogwerker. Esther Kruiter, de zangcoach van het centrum, bedacht het 'om zo dichter bij de mensen te zijn en samen te kunnen zingen'. Het initiatief werd enthousiast ontvangen: ,,Op het einde waren er mensen die met handen in de lucht meezongen'', aldus de zangcoach. Naast de muziekoptredens, zijn er meerdere initiatieven gerealiseerd om het voor de bewoners leuk te houden. Van een hondenshow tot aan een draaiorgelconcert, het komt allemaal voorbij bij zorgcentrum Monsigneur Blom.

w         Het videoverslag, gemaakt door Ewerdt Heideman in samenwerking met Smulders Audiovisueel, is te zien op destadamersfoort.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding