Afbeelding
ROC Midden Nederland

Studenten zetten zich in voor ouderen

22 december 2020 om 16:52

AMERSFOORT Ruim 3.000 studenten van de Campus Amersfoort van ROC Midden Nederland hebben Amersfoortse ouderen een persoonlijk kerstkaartje geschreven om hen zo een hart onder de riem te steken.

Ieder jaar organiseren de studenten en docenten van de Campus Amersfoort een goededoelenactie in december. Dit jaar werd er geen geld opgehaald, maar tijd geïnvesteerd. Bewoners van in totaal achttien verzorgings- en verpleeghuizen in en om Amersfoort ontvangen een persoonlijke kerstwens van de ruim 3.000 studenten. De kaartjes werden ontworpen door studenten Media.

Afgelopen vrijdag bood de directie van Campus Amersfoort, Eric Holtman en René Gelens, twee zakken met kaarten aan woonvoorziening Lyvore Birkhoven Park aan. René Gelens: ,,Het is prachtig om dit samen met de studenten van ROC Midden Nederland te kunnen doen voor de bewoners.” Eric Holtman vult aan: ,,Mooi om te zien dat onze studenten middenin de samenleving staan; dat laat deze actie goed zien.” Medewerkers van St. Pieters en Bloklands Gasthuis reageerden enthousiast op de actie van de studenten. ,,Leerlingen van het ROC Midden Nederland schreven een kerstboodschap op een prachtige kaart mét kerstbal voor onze bewoners", lieten de medewerkers weten op sociale media. ,,Op beide locaties is er een mooie volle postzak gebracht."