Kerstnachtdiensten Sint-Joriskerk alléén via live-stream

22 december 2020 om 17:04

AMERSFOORT De vier kerstnachtdiensten in de Amersfoortse St. Joriskerk, op donderdag 24 december, zijn alleen via livestream te volgen. Het aanvankelijke plan om dertig bezoekers per dienst toe te laten is afgeblazen, na het dringende verzoek van het kabinet om de kerstdiensten zoveel mogelijk online te laten plaatsvinden.

De korte vieringen, met veel muziek, beginnen om 19.00, 20.00, 21.00 en 22.00 uur en zijn mee te beleven via www.sintjoriskerk-amersfoort.nl. Muzikale medewerking verlenen de Amersfoortse Cantorij onder leiding van Bas Ramselaar en Vocaal Ensemble ‘Voxtet', onder leiding van Lydia Liefting. Er klinken traditionele kerstliederen en sfeervolle kerstcarols. De livestream is van professionele kwaliteit. De diensten worden geleid door Amersfoortse predikanten, achtereenvolgens Hendrik Mosterd, Dick Looijen, Arjan Plaisier en Willem-Jan Dekker.


Nieuwjaarswens in De Stad Amersfoort

2020 was voor iedereen een jaar waarin contact op afstand nog nooit zo belangrijk is geweest. De anderhalvemetersamenleving en het beperkte huisbezoek staan nog steeds centraal, ook tijdens de feestdagen. Laat die collega ondernemer, jouw hardwerkende collega's of familie op afstand weten dat je aan ze denkt en wens ze alle goeds toe voor het nieuwe jaar. Hoe? Met een unieke nieuwjaarswens in de krant! Wil jij jouw grootouders, familie, vrienden, collega's of buren alle goeds voor 2021 wensen op een verrassende manier? Plaats dan een nieuwjaarswens in deze krant. Dat kan bijvoorbeeld een persoonlijke groet aan iemand zijn, een gedichtje of een wens namens jouw gezin. Hoe werkt het? Ga naar bdumedia.nl/nieuwjaarswens, kies een huis-aan-huis krant, vul jouw gegevens en sluit af met jouw unieke nieuwjaarswens. (Het plaatsen van afbeeldingen is ook mogelijk!) Voor 20,00 euro staat jouw nieuwjaarswens in de eerste editie van 2021.