Vacatures vrijwilligers Indebuurt033

18 december 2020 om 12:25


AMERSFOORT Indebuurt033 zoekt vrijwilligers voor de volgende functies:        

Financieel bestuurslid gezocht voor St. Bewonersinitiatieven Randenbroek-Schuilenburg. Wil je jouw financiële expertise inzetten voor een inclusieve en sociale wijk? (vacature: V2512)

Coördinator(en) gezocht voor het project Straatmaatjes Hoogland. Houd jij van mensen en organiseren? Hoogland DorpsTeam zoekt voor het komend half jaar 1 of 2 enthousiaste coördinatoren. (vacature V2594)

Huiswerkbegeleiders voor zowel de basisschool- als voor middelbare schoolkinderen gezocht. Ben jij de creatieve en enthousiaste vrijwilliger die Projecthuis Madiba zoekt? (vacatures: V2676 en V2677)

Jonge vrouw als maatje gezocht. In Kattenbroek is een dame met haar gezin komen wonen, die gezelschap zoekt om samen koffie te drinken, te wandelen of wat leuks te doen met de kinderen. Ze spreekt nog geen Nederlands, wel goed Engels. (vacature: V2613)

Enthousiaste vrijwilliger voor de Buurthulp Kruiskamp/Koppel gezocht. Kom jij vraag en aanbod van praktische hulpvragen met elkaar verbinden? (vacature: V2625)

Interesse in één van deze functies of ander vrijwilligerswerk? Maak een afspraak bij een Informatiewinkel en laat je informeren. Kijk voor locaties en openingstijden op: www.indebuurt033.nl/informatiewinkels.

Of kijk op de Vrijwilligersvacaturebank: vrijwilligers.indebuurt033.nl/ voor een overzicht van alle functies. De RIVM regels worden in acht genomen.