De ervaren en enthousiaste trainers geven dagelijks Personal Training, Pilates- en Pilates Reformer trainingen, individueel of in kleine groepjes.
De ervaren en enthousiaste trainers geven dagelijks Personal Training, Pilates- en Pilates Reformer trainingen, individueel of in kleine groepjes. Anna Kurenai

MV-GYM, weer lekker in je vel!

2 september 2020 om 12:05

'Maatwerk met variatie en uitdaging'

AMERSFOORT MV-GYM is voor mannen en vrouwen die in een ontspannen sfeer en met deskundige hulp hun gezondheid en conditie willen verhogen. Met een voldaan gevoel ga je naar huis!


MV-GYM staat onder leiding van Mathilde ten Hoor, al meer dan vijftien jaar personal trainer met haar eigen GYM in Zeist. Sinds kort is MV-GYM ook in Amersfoort aan de Utrechtseweg 50 gevestigd, in een moderne trainingsstudio. Ervaren en enthousiaste trainers geven hier dagelijks Personal Training, Pilates- en Pilates Reformer trainingen, individueel of in kleine groepjes. Altijd persoonlijk en op afspraak, waardoor maximale aandacht is gegarandeerd en de coronaregels worden nageleefd.


Pilates is een eenvoudig te volgen en veilige trainingsvorm met een klein groepje. Geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, fitheid en ervaring. Pilates is dé beste basis voor het verbeteren van houding, coördinatie, kracht en flexibiliteit.


Pilates Reformer; voor kracht en souplesse! Wij geven de Pilates Reformer trainingen individueel of in duo’s. Gericht op een persoonlijke, uitgebalanceerde en afwisselende combinatie van controle, precisie, ademhaling en vloeiende bewegingen. Met de Pilates Reformer boek je snel resultaat en voel je snel een stuk beter. ,,Als Manueel therapeut ES ben ik erg enthousiast over de Pilates Reformer. Het grote voordeel ten opzichte van 'gewone' fitnessapparatuur is dat er naast krachttraining ook ontzettend gewerkt wordt aan de souplesse van je gewrichten. Hierdoor train je juist de diepe spieren rond de gewrichten waardoor de gewrichtsstabiliteit verbetert en je klachten aan de wervelkolom verminderen”, zegt Timo de Lange, MsC Manueel therapeut ES van Manuele therapie Zeist te Huis ter Heide.


Personal Training, de oplossing om jouw doelen te bereiken! Personal- of Duo fitnesstraining is bij MV-GYM echt persoonlijk. Wij maken een trainingsplan volledig afgestemd op jouw wensen, doelen en conditie. Eventueel aangevuld met regelmatige weeg- en meetmomenten, individuele voedingsbegeleiding en coaching via de app. Samen zorgen wij ervoor dat jij weer lekker in je vel komt. ,,Mathilde biedt met haar Personal Training echt maatwerk met veel uitdaging, variatie en een krachtige opbouw. Daarbij is ze zeer deskundig. Cardio en kracht worden bij ons afgewisseld en aan het eind van de training voel je, op een prettige manier, dat je wat hebt gedaan. Onze conditie is met sprongen vooruit gegaan", zeggen Sipko en Leoni.


Wil jij je fantastisch voelen? Je weer lekker fit, ontspannen en sportief voelen, terugkomen van een blessure of herstellen van klachten. Meld je dan nu aan voor een proeftraining, bel of app Mathilde ten Hoor via 06-52154581 of stuur een mail naar: info@mv-gym.nl. MV-GYM, Utrechtseweg 50.