Vacatures vrijwilligers Indebuurt033

7 juli 2020 om 10:01

AMERSFOORT Indebuurt033 zoekt vrijwilligers voor de volgende functies:


Energieke vrijwilliger Lyvore voor een jongeman met dementie, die zijn tempo kan bijhouden op de fiets (vacature V2261).

Bemiddelaars Buurtbemiddeling, die het leuk vinden om mensen te helpen hun eigen conflict op te lossen (vacature V1531).

Klusser BurenKlusTeam-Nieuwland, die het leuk vindt om bij mensen die het zelf niet meer kunnen klusjes in en om huis te doen (vacature V1946).

Muzikale vrijwilliger InteraktContour, die van muziek maken en of zingen houdt voor een 62 jarige man met niet aangeboren hersenletsel (vacature V2453).

Vrijwilliger Ontmoetingscentrum Entree voor kinderen van 0 tot 3 jaar, die zich met hen bezig houdt als hun moeder Nederlandse les heeft (vacature V0899).

Schrijfmaatjes In deze moeilijke tijd koppelt het Ouderenfonds Schrijfmaatjes aan ouderen die graag wekelijks post willen ontvangen (vacature V2442).


Interesse in een van deze functies of ander vrijwilligerswerk? Maak een afspraak bij een Informatiewinkel en laat je informeren.


Kijk voor locaties en openingstijden op: www.indebuurt033.nl/informatiewinkels.


Of kijk op de Vrijwilligersvacaturebank: https://vrijwilligers.indebuurt033.nl/ voor een overzicht van alle functies. De RIVM regels worden in acht genomen.