Vacatures vrijwilligers Indebuurt033

8 december 2020 om 15:15

AMERSFOORT Indebuurt033 zoekt vrijwilligers voor de volgende functies:        


Coördinator gezocht die graag wil meewerken aan een buurt waarin naar elkaar wordt omgekeken. Indebuurt033 zoekt een regelmens die de Straatambassadeurs in Amersfoort Zuid ondersteunt bij hun werkzaamheden (vacature: V002.652).

Enthousiaste vrijwilligers die de dagbesteding voor de bewoners van de afdeling somatiek bij het
St. Pieters- en Bloklands Gasthuis locatie Davidshof willen aanbieden (vacature: V000.962).

Gedreven trainers die zaterdagochtend beschikbaar zijn gezocht. Wil jij graag de spelers met lichamelijke beperkingen tijdens H- en E- hockey begeleiden (vacature: V000.784)?

Gespreksgroepleider voor Stichting Labyrint-In Perspectief gezocht. Ben jij partner of familie van iemand met een psychiatrische aandoening en wil je jouw ervaringen inzetten om anderen te helpen (vacature: V002.562)?

Enthousiaste collectanten gezocht voor het Toon Hermans Huis. De collecte in de gemeente Amersfoort is van 9 t/m 15 mei 2021. Iedereen is welkom (vacature: V002.284).

Vrijwilliger gezocht voor een vlotte, gezellige dame (58) met hersenletsel uit Kattenbroek. Wil jij eens in de twee weken leuke activiteiten met haar ondernemen (vacature: V002.519)?

Creator gezocht voor Y Camps. Wil jij leren hoe jij een geweldige e-learning maakt voor onze vrijwilligers (vacature: V002.635)?


Interesse in één van deze functies of ander vrijwilligerswerk? Maak een afspraak bij een Informatiewinkel en laat je informeren. Kijk voor locaties en openingstijden op: www.indebuurt033.nl/informatiewinkels.


Of kijk op de Vrijwilligersvacaturebank: https://vrijwilligers.indebuurt033.nl/ voor een overzicht van alle functies. De RIVM regels worden in acht genomen.



Amnesty Amersfoort viert 50-jarig bestaan

AMERSFOORT Om stil te staan bij het vijftigjarig bestaan van de Amnesty-groep Amersfoort, zetten ze de mensen voor wie ze in de afgelopen jaren schreven letterlijk in het licht.


Op 11 december, vanaf zeven uur branden er kaarsjes in de stadswal bij de Koppelpoort waar mensen coronaproof langs kunnen lopen.