Nabestaanden-wandeling

14 juli 2020 om 09:30

AMERSFOORT Marrit van Exel en Linda van Alfen verzorgen op zondag 23 augustus een wandeling voor mensen die een dierbare hebben verloren. Marrit van Exel helpt weduwen hoe zij de draad van hun leven weer kunnen oppakken. Zodat zij van rouwen, leven naar weer meer genieten gaan. Linda is bekend in Amersfoort en omgeving als uitvaartonderneemster. Zij helpt nabestaanden met het organiseren van een uitvaart waar zij met mooie herinneringen aan terugdenken. Het idee voor een wandeling voor nabestaanden ontstond al begin dit jaar aan de eettafel van Linda. Marrit merkt in haar praktijk dat weduwen vooral behoefte hebben aan contacten met lotgenoten. Linda merkt ook die behoefte op. Nu hebben zij de handen ineen geslagen om mensen die een dierbare hebben verloren met elkaar te verbinden. Een wandeling biedt die mogelijkheid. Al wandelend je verhaal doen met een lotgenoot is vooral ook veel begrip en herkenning ervaren.


We verzamelen om 9.30 uur op de parkeerplaats bij Restaurant Greenfield in Baarn. De wandeling start om 10.00 uur. De wandeling is ongeveer 6 km over onverharde paden en rond 11.30 zijn we weer terug. Bij Restaurant Greenfields is er de mogelijkheid om gezamenlijk wat te eten en te drinken. Voor wie dat wil. Locatie: Restaurant Greenfields, Amsterdamsestraatweg 42, 3741 GS in Baarn. Wil jij meelopen? Meldt je dan aan via info@marritvanexel.nl .
Zet in de mail ook wie je verloren bent. Er is plaats voor maximaal 20 personen. Op volgorde van binnenkomst sta je op de lijst. Er is een wachtlijst beschikbaar.