Vacatures vrijwilligers Indebuurt033

30 juni 2020 om 09:43

AMERSFOORT Indebuurt033 zoekt vrijwilligers voor de volgende functies


Docent Heb jij kennis van telefoon en tablet en wil je tijdens computerles dit doorgeven aan bewoners van Hostel Hirundo in Schuilenburg (vacature V2444)?


Aanpakker het Legers des Heils, die met deelnemers op een vaste tijd het zwerfvuil aan wil pakken om de wijk Schuilenburg schoon te houden (vacature V2454).


Gezelschap voor een 66 jarige vrouw uit Kattenbroek, die haar wil helpen om haar gevoelens van isolement te doorbreken (vacature V2280).


Vrijwilliger Stichting DierenZorg Eemland Soest, die mee willen helpen in de verzorging van konijnen en andere knaagdieren (vacature V2413).


Maatje voor een actieve dame van 80 jaar met een elektrische fiets om af en toe een tochtje te maken, reageer snel het mooie weer komt er aan (vacature V2456)!


Allround technisch medewerker Special Arts voor de landelijke kunstuitleen, de galerie en haar projecten (vacature V2476).


Interesse in een van deze functies of ander vrijwilligerswerk? Maak een afspraak bij een Informatiewinkel en laat je informeren. Kijk voor locaties en openingstijden op: www.indebuurt033.nl/informatiewinkels.
Of kijk op: vrijwilligers.indebuurt033.nl/ voor een overzicht van alle functies. De RIVM regels worden in acht genomen.