Afbeelding

Achter het oude Stadhuis; 'Het leukste zijstraatje van Amersfoort'

16 juni 2020 om 13:05

AMERSFOORT Tussen de Hof en de Krommestraat bevindt zich het leukste zijstraatje van Amersfoort. Op nummer 4 huist HADAYA al zestien jaar en sinds vier jaar hebben ze bierwinkel HOP als buurman. Als je daar niet kunt slagen voor je vader...!

HADAYA en Vaderdag Op zoek naar een origineel Vaderdag cadeau. Bij ons kunt u heerlijk shoppen. Allerlei mooi aardewerk servies voor vaders die van koken houden. Volop keuze prints van ons tafelzeil voor een gezellig gedekte tafel. Mooie tuindecoraties en stoer blik, toepasselijke tekstbordjes en veel leuke kaarten. Maar zeker juist nu een prachtige handgemaakte HADAYA lamp waarop we 15% korting geven. Al zestien jaar komt dit moois uit onze eigen werkplaatsen. Kijk hiervoor ook op onze website: www.hadaya.nl.


Bierwinkel HOP en Vaderdag Bierwinkel HOP bestaat alweer bijna zes jaar. Met meer dan 600 speciaalbieren is er altijd wel iets leuks te vinden. Ook beschikken we over meer dan vijftig verschillende bierglazen. En hebben we het niet, dan bestellen we het voor u. Speciaal voor Vaderdag hebben we een grote fles Vuurvogel en een grote fles Louis Loyal Tripel in een leuke geschenkverpakking voor 12,00 euro.

Op is op, dus snel naar HOP.

Afbeelding