Vacatures vrijwilligers Indebuurt033

26 oktober 2020 om 15:56

AMERSFOORT Indebuurt033 zoekt vrijwilligers voor de volgende functies:

Vrijwilliger RSI-vereniging met feeling voor sociale media en affiniteit met RSI om publiciteit te geven aan de vereniging (vacature V2602).

Tuinman/vrouw bij het Klusteam Amersfoort. Je helpt mensen die zelf niet in staat zijn om hun tuin op orde te krijgen (vacature V2564).

Chauffeur voor een gezinshuis van het Leger des heils in Amersfoort Zuid, die 1x per maand één van de kinderen van het gezinshuis kan halen en brengen naar een afspraak (vacature V2013).

Maatje Ben jij geduldig en help je een man van 62 jaar op weg in de digitale wereld? Hij wil leren omgaan met zijn tv, smartphone, computer en autodashboard (vacature V2381).

Gezelschap Geniet je er van om een groep senioren een gezellige ochtend of middag te bezorgen? Het gaat om oudere wijkbewoners uit het Leusderkwartier en Zielhorst die niet makkelijk uit zichzelf activiteiten ondernemen (vacature V2595).

Vrijwilliger Heb je een groot hart voor dieren en wil jij je graag inzetten voor dieren in nood? Kom dan op de dierenambulance werken (vacature V1000).


Interesse in een van deze functies of ander vrijwilligerswerk? Maak een afspraak bij een Informatiewinkel en laat je informeren. Kijk voor locaties en openingstijden op: www.indebuurt033.nl/informatiewinkels. Of kijk op de Vrijwilligersvacaturebank: vrijwilligers.indebuurt033.nl/ voor een overzicht van alle functies. De RIVM regels worden in acht genomen.