Vacatures vrijwilligers Indebuurt033

11 september 2020 om 15:00

AMERSFOORT Indebuurt033 zoekt vrijwilligers voor de volgende functies:

Ervaringsmaatje Ben jij tussen 18 tot 35 jaar en opgegroeid met een ziek, beperkt, verslaafd gezinslid? En wil je die ervaringen inzetten als vrijwilliger? Dan zoeken we jou. Als ervaringsmaatje kan je echt het verschil maken voor kinderen die nu in die situatie zitten (vacature V2455).

Handige buurtgenoten voor het BurenKlusTeam-Nieuwland, die het leuk vinden om bij mensen die het zelf niet meer kunnen, klusjes in en om het huis te doen (vacature V1946).

Vrijwilliger Bij Bosshardt Soesterkwartier, huiskamer in de buurt, de plek om elkaar te ontmoeten of een activiteit te doen onder het genot van thee of koffie en gezelligheid. Vind jij het leuk om met ons nieuwe activiteiten op te zetten (vacature V2424)?

1,5 meter host met een grote glimlach. Door bezoekers goed te informeren help je het bezoek veilig te laten verlopen voor bewoners van verpleeghuizen (vacature V2552).

Enthousiaste huiswerkbegeleiders Voor St. Entree voor jongeren of volwassenen (vaak vrouwen) die vooruit willen komen maar moeite hebben met de Nederlandse taal of de lesstof (vacature V905).

Interesse in een van deze functies of ander vrijwilligerswerk? Maak een afspraak bij een Informatiewinkel en laat je informeren. Kijk voor locaties en openingstijden op: www.indebuurt033.nl/informatiewinkels. Of kijk op de Vrijwilligersvacaturebank: vrijwilligers.indebuurt033.nl/ voor een overzicht van alle functies. De RIVM regels worden in acht genomen.