SNS biedt meer mogelijkheden na de verbouwing.
SNS biedt meer mogelijkheden na de verbouwing. SNS-bank

SNS Emiclaer biedt meer

15 september 2020 om 15:52

'Financiële weerbaarheid'

AMERSFOORT Als een van de weinige bleef de SNS-bank in Emiclaer open tijdens de corona-tijd. En nu is de winkel zelfs verbouwd zodat je niet alleen in een aangename sfeer maar ook op meer manieren financieel geadviseerd en geholpen kan worden.


Arnoud J Spaaij

De winkel van SNS bank is al meer dan vijfentwintig jaar gevestigd in Emiclaer. ,,Winkel,” zegt regiomanager Louise Brouwer heel bewust. ,,Wij noemen het inderdaad tegenwoordig winkels.” Ooit was ook de vestiging in winkelcentrum Emiclaer een klassieke bank maar door het verdwijnen van contant geld is er veel veranderd. ,,O ja, we zijn nog steeds een bank waar mensen hun betalingen kunnen regelen. Daarnaast is er zoveel meer. Op Emiclaer is de SNS bank de enige waar je gewoon kan binnenlopen. En na de verbouwing is het nog zichtbaarder dat je bij ons gewoon kan binnenkomen voor een advies. Onze werkplekken zie je, maar ook de de spreekkamer, en een grote tafel waar we klanten kunnen ontvangen", zegt Brouwer trots over de nieuwe inrichting.


In de vernieuwde inrichting is de riante tafel centraal. Vooral ook omdat er tegenover een groot presentatiescherm hangt dat allerlei informatie biedt. ,,En we gebruiken het ook bij events, informatie-avonden of middagen waar mensen uit de buurt bijvoorbeeld uitleg krijgen over cyber-crime. We werken dan samen met de wijkagent die uitlegt hoe je veilig je financiën kan regelen op je computer, tablet of telefoon. Zo’n cursus internetbankieren wordt enorm gewaardeerd hebben we gemerkt”, legt Brouwer uit. Dergelijke informatie gaf SNS al eerder. ,,Dat klopt. Onze producten zijn nu niet echt veranderd alleen is het wel zichtbaarder.” De bedrijvigheid in de winkel van SNS maakt het ook makkelijker om even binnen te lopen. Je staat gelijk oog in oog met een van de mensen uit het team. ,,Klanten willen graag op de hoogte blijven van ontwikkelingen, hun kennis bijhouden. Dat kunnen we in de vernieuwde winkel nog beter bieden. En dat bieden we met lokale mensen, die hier uit de omgeving komen. Lokaal werken vinden we belangrijk bij SNS bank. We werken daarvoor ook samen met de bieb en Humanitas Amersfoort.”

Aanpassing van de inrichting is ook van belang omdat er in de loop van de jaren heel wat diversiteit in producten is gekomen. ,,We richten ons op financiële weerbaarheid. Dan hebben het niet alleen over veilig betalen en verzekeren. Maar ook geven we, naast hypotheekadvies, huuradvies. Er zijn veel mensen die ook willen weten wat hun financiële mogelijkheden zijn, wat ze kunnen uitgeven, als ze huren in plaats van kopen. Heel wat mensen gaan als ze wat ouder worden weer over van een koop- naar een huurhuis. Over de financiële ruimte die dan ontstaat kunnen we goed adviseren.”

Louise Brouwer is erg enthousiast over de vernieuwde SNS-winkel. ,,Het is erg mooi geworden. De bedrijvigheid vóór in de winkel, de zichtbaarheid. Dat past ook helemaal in de sfeer van Emiclaer.”


a SNS bank

Het Masker 246, 3823 GX Amersfoort | 033 454 4011.