En nu de zomer in…

23 juni 2020 om 11:40

Veel organisaties bereiden activiteiten voor de zomervakantie voor. Zo werkt de buurtsportcoach aan een sportprogramma en organiseert de Groene Raad wandelingen door en rond Schothorst, onder deskundige begeleiding. Het hele zomerprogramma voor jong én oud komt op de site van Indebuurt033 te staan. In ’t Middelpunt wordt op vrijdagavond 28 augustus de succesvolle wijkworkshop Essentiële Olie herhaald. Voor meer informatie zie de digitale nieuwsbrief SZH. Bewoners die ideeën hebben voor activiteiten worden van harte uitgenodigd contact op te nemen met buurtnetwerker Sanja Willems.

Vrijwilligers gezocht
’t Middelpunt (Spinetpad 2) zoekt nog enkele vrijwillige gastvrouwen of -heren. Belangstelling? Meld je bij een van de beheerders: Anton of Arslan.
Het WBT Zielhorst hoopt dat er wat mensen met groene vingers de Buurttuin Zielhorst weer eens onder handen willen nemen.
Enkele verenigingen op sportpark Zielhorst vragen of er vanuit SZH mensen zijn die als vrijwilliger willen bijdragen op het sportpark. Belangstelling? Meld je bij Raymond Woesthoff, sportparkmanager, RWoesthoff@SRO.nl of 0611 397 463.

Durf te vragen Heeft iemand een klein (hoek)bureautje over voor de Huiskamer van ’t Middelpunt? Neem a.u.b. contact op met wbt@wijkzielhorst.nl of 0611 380 349.

Contact en informatie
wbt@wijkzielhorst.nl, www.wijkzielhorst.nl, www.facebook.com/wijkzielhorst033/. wijkraadschothorst@gmail.com, www.inschothorst.nl.
Buurtnetwerker Sanja Willems: sanja.willems@indebuurt033.nl – 0642 495 333.
Gratis abonneren op alle nieuws en de (activiteiten)agenda voor SZH: https://bit.ly/39hlUq3.