Vacatures vrijwilligers Indebuurt033

23 juni 2020 om 10:50

AMERSFOORT Indebuurt033 zoekt vrijwilligers voor de volgende functies:

Kattenliefhebbers Dierenbeschermingscentrum Amersfoort zoekt pleegopvangadressen, om zo nu en dan flessenkittens op te vangen (vacature 2469).

Creatieve jongeren en ouderen die in het project van St. Smaak gekoppeld willen worden om samen een kunstwerkje te creƫren. Je kan je individueel aanmelden (vacature 2466).

Spelletjes liefhebber gezocht, voor begeleiding van ouderen tijdens de spellenmiddag op zaterdag bij Boldershof (vacature 1813).

Fietsliefhebber om samen door weer en wind te fietsen of lekker samen fietsen met de verwarming aan. Bij Nijenstede kan het allebei (vacature 914).

Vrijwilligers voor St. Pieters-en Bloklands Gasthuis in de binnenstad. Houdt u ook van verzorgde handen en nagels? Onze bewoners ook! Kom gezellig meedoen (vacature 1296).

Mensen met groene vingers gezocht voor verschillende locaties. Houd jij van tuinieren, samen of juist alleen, bekijk dan deze vacatures eens (vacatures 2349, 1533, 1208, 1399).


Interesse in een van deze functies of ander vrijwilligerswerk? Maak een afspraak bij een Informatiewinkel en laat je informeren. Kijk voor locaties en openingstijden op: www.indebuurt033.nl/informatiewinkels.


Of kijk op de Vrijwilligersvacaturebank: vrijwilligers.indebuurt033.nl voor een overzicht van alle functies. De RIVM regels worden in acht genomen.